Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enginn_

hocama katılıyorum. hakanatik hocam çok güzel bi noktaya temas etmiş. başka sitelerden yatırımın 2 katı bile kazandığımız olabiliyor. ama sonuçta o sitelerde de bi zarar eden mutlaka var. bu siteye admin  türk diye bu kadar kaynadık belki de...

bekeli

Alıntı yapılan: tayfunxl - 25 Şubat 2015, 10:27:12
Lespux@ a katılıyorum ve Nihat beyin kurduğu bu güzel PTC sitelerinin zarar görmeden hızla büyümesini ümit ediyorum.

Nasıl olacak diye sorduğunuzda cevabını bulabiliyor musunuz ?
Yani nasıl kar yapacak Nihat Bey ?

Otel reklamı alacak demeyin. Daha önce de yazdım. PTC işinden az buçuk haberdar olan hiçbir şirket PTC sitelerinde reklam vermez.

Siz hiç büyük marketlerin, otellerin, e-ticaret sitelerinin reklamını ClixSense'te gördünüz mü ???

@Lespux , demişki tecrübeli arkadaşların söylediklerini aktarmış.
Dediklerinde eksikler var. Daha önce paylaşılan şeylerin okunmadığı kısmında haklı ama..

http://www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/nexia-group-haberler/msg246682/#msg246682

Bu şekilde olan bir sistemle Paypal'da sıkıntı çıkmasaydı bile çok fazla devam edemezdi Nihat Bey.

Lespuxx

Hakan hocam nihat bey ay basinda isinden ayrilip ofise gecerek sirketi resmilestirecegini soylemisti. Bir reklam sirketi acilacak ve bizde bir nevi hissedar olarak kar edecektik. Ben boyle dusunerek yatirim yaptim...

enginn_

lespux hocam biz de en az sizin kadar nihat beyi düşünüyoruz ama görünen köy olayı var. bu tıkırtıların yok olması nihat beyin ne yapı ne edip bekleyenleri ödemesine ve tüm sitelerinden tüm kullanıcılara dürüdtçe açıklama yapmasına bağlı. nihat  beyin başarılı olması hepimizin gururu olur sonuna kadar arkasındayım.

tayfunxl

Hakan hocam sizde haklısınız , bu yaşadığımız olay ilk de değil, ama bizden birinin ne şekilde olursa olsun bi yerlere gelmesini gurur la izledim , inşallah olur dedim. Bunda bir sıkıntı yok , 
ödemeler konusuna gelince , bundan bir yıl kadar önce gptbanks bana 2$ para gönderdi ama site adıyla değil admin adıyla geldi ödeme,, paypal bana ne satıyon diye hesaImı sınırladı ,, ekran görüntülerini yolladım düzeldi ,, gptbanks hala hizmet veriyor ve ödeme yapıyor ,, paypal istese bu sorunu bi günde çözer , demek ki artık sıkı politika uyguluyor . ,, bunuda bekleyip göreceğiz .. Ben sadece bekleyelim diyorum. Kimsenin zarar etmemesi için biraz sabırlı olması gerekir.

Lespuxx

Alıntı yapılan: tayfunxl - 25 Şubat 2015, 10:52:46
Hakan hocam sizde haklısınız , bu yaşadığımız olay ilk de değil, ama bizden birinin ne şekilde olursa olsun bi yerlere gelmesini gurur la izledim , inşallah olur dedim. Bunda bir sıkıntı yok , 
ödemeler konusuna gelince , bundan bir yıl kadar önce gptbanks bana 2$ para gönderdi ama site adıyla değil admin adıyla geldi ödeme,, paypal bana ne satıyon diye hesaImı sınırladı ,, ekran görüntülerini yolladım düzeldi ,, gptbanks hala hizmet veriyor ve ödeme yapıyor ,, paypal istese bu sorunu bi günde çözer , demek ki artık sıkı politika uyguluyor . ,, bunuda bekleyip göreceğiz .. Ben sadece bekleyelim diyorum. Kimsenin zarar etmemesi için biraz sabırlı olması gerekir.

Kesinlikle... Buraya yazi yaxmak hicbir seyi degistirmiyor...
Bekleyecegiz...

enginn_

ptc de uzun zamandan beri varım. bu sitede yeniyim ama beni bilenleriniz vardır. 1 ptc sitesi açmayı düşündüm bende ama olayı her yönüyle değerlendiriyorum. buxbery de pp de ödeme yapan hesap belirli aralıklarla değişiyor. ya da grandbux ta admin yatırımı birden alıyor. ama öderken en yüksek upgrade bile haftada bir 250$ ile sınrılı tutuyor. hiç bunlara dikkat ettiniz mi?? bunların hepsi ptc stratejilerinin bir parçası.

Lespuxx

Alıntı yapılan: enginn_ - 25 Şubat 2015, 10:56:37
ptc de uzun zamandan beri varım. bu sitede yeniyim ama beni bilenleriniz vardır. 1 ptc sitesi açmayı düşündüm bende ama olayı her yönüyle değerlendiriyorum. buxbery de pp de ödeme yapan hesap belirli aralıklarla değişiyor. ya da grandbux ta admin yatırımı birden alıyor. ama öderken en yüksek upgrade bile haftada bir 250$ ile sınrılı tutuyor. hiç bunlara dikkat ettiniz mi?? bunların hepsi ptc stratejilerinin bir parçası.

Engin hocam bu mesajdan konumuzla ilgili nasil bir cikarim yapmaliyiz ?

Lespuxx

Clixadd sitesi sadece 5 gun aktif kalabilseydi ben yatirdigim ana parami alacaktim. 5 gun icin risk aldim olmadi :) yapacak birsey yok

hakanatik01

Bende onu diyorum Lespux ağzı olan konuşur bu işlerde Millletvekillerini görmüyormusun yahu onu yapıyorlar bunu yapıyorlar :)
Önemli olan icraat ,kendi aranızda hesaplayın işte başka bişi demiyorum ki sadece burda yatrıım yapan 10 kişi 10knın sahibi değilmi zaten ee diğer bunca yatırım yapan ne olucak ki ? benim bildiğim gaddar 1000 yollamıştı sanırım son istatsitiğe göre  enginn 500 yollamış sanırım sen 300 mü? ve artık içerde döncek para ekstra yatırım yapmayacaktınız bu parayı daha 4 siteye dağıtacaksınız benim matemetik nasıl yapılıra yetmez açıkcası ,sırf üçünüz zaten 1800$ buda paranın yarısı zaten sizler çekmeyede başlayacaktınız yani en az şu anda hesapta 100K olmalıydı ayakta kalması için.

Admin iyi niyetli desenizde yuyyugac güzle bir noktaya değinmemişmi ?
Alıntı yapılan: sevendown - 24 Şubat 2015, 16:15:22
Fakat bugün gidrik baktık hesapladık ki 3000$ civarı Türkiye ödemesi var. Buda aşağı yukarı 7500 TL gibi bir para yapıyor. Bizim 7500 ödeme gücümüz var, 
7500 bugün öde kaldı 3K yarın ne olucak ? sorun paypal değil yani aslında.İyi niyetli diyorsanız yazdığı burada  bence yabancılara nasıl ödedi yuuygac65 hocamız söyledi limit sorun değil diyerek ellerinde para olduğunu söylüyor o zaman ödemeler yapması gerekir iyi niyet istiyorsanız yoksa böyle oyalamaktan başka birşey olmuyor Admin ödeyeceğim dedi diyorsunuzda bugüne kadar dediklerini maalesef yapmadı ki bundan sonra yaparmı diyede bir soru var sizleri uyardık Scam iki site var,şirketleşme dendi olmadı,otel reklamı dendi olmadı,Normal kullanıcı reklamı dahi alamadı, sadece paypalla çalışma diyenlerde oldu,sorun paypal değil kötü yönetim bence :)  Verilen ve çekilen paralar ortada paypal açık olsada dayanacağı maksimum 1 hafta daha olurdu .Daha standartlar devreye girmemişti bile hiçbir yatırımı olmadan para ödenmesi gerekenler böyle bir toplulukta gelecekti yakında iş iyice çıkılmaz hal alacaktı.
http://www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/nexia-group-haberler/msg246661/#msg246661

Ben beklemeyin diyorum işte :) Nihat beye güveniyorsanız tamam ama forumlarında homurdanmalar oluyor bir göz atın türklerde dispute açmaya başladı içerde para kalmazsa elinizde sadece nihat beyin sözü kalacak.