Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enginn_

ben lespux tan aldığım bilgiye göre alacak verecek hesap ettim. buna uygun bi yatrım üzerinden dispute açtım. açıklamada gerekeni yazdım. hak geçmesin fazlasını istemem.

enginn_

nihat hocam siteleriniz umarım devam eder devam etmesi halinde yatırımlara devam edeceğim. ilgi ve alakanız için teşekkürler...

enginn_

bu arada benim hakkım geçtiyse benden helal olsun. sizinki geçtiyse de siz helal edin. tekrar teşekkürler...

voldemort

Nihat hoca meşgul sanırım.Bende konuştum kendisi ile.Son attığım mesaj beklemede.
Cevap gelirse sizleri de bilgilendiririm,inş düzelir bu durum.

voldemort

Nihat bey geldi sanırım foruma

sevendown

şuana kadar gelen dispute ların hepsini tam para iadesi yaparak kapattım. Bilginiz olsun. Arada çok buyuk rakamlar oynamadığı sürece çok ıncelemeden iade yapıp gönderıyorum.

paragelsinde

Alıntı yapılan: sevendown - 25 Şubat 2015, 14:31:34
şuana kadar gelen dispute ların hepsini tam para iadesi yaparak kapattım. Bilginiz olsun. Arada çok buyuk rakamlar oynamadığı sürece çok ıncelemeden iade yapıp gönderıyorum.

hocam inceleme yapmanı öneririm sonuçta giren çıkan sistem eşlesin derim madem dispute yapıldın yapanlara karşı. sonuçta şahsi fikrim.

sevendown

bazı 80 dolar yatırıp 85 çeken ama dispute açan arkadaşlar var. onların parasını göndermedım tabıkı..

recep1852

Dispute nasıl açıyoruz onuda bilmiyorum :D Böyle bir konu vardı sanırım .

7.99$ çektim toplamda 14$ yatırdım

enginn_

nihat hocam nasıl benim hesap doğru olmuş değil mi??