Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

ne oldugu belli degil, sorun çözülecek mi çözülmeyecekmi

enginn_

artık insanlarda vicdanlı olsun yatırdığını alsın başkalarını zarara uğratmasın lütfen...

utatar

ben dispute acmadim acmayida dusunmuyorum sonucta nihat bey ne zaman istesek yanimizda oldu birazda saygiyi hakediyor bence kendisine ozel mesaj attim ne kadar arada fark olduguna dair..

Ben kendi adima tesekkur ediyorum nihat beye ne zaman sorunum olsa yardimci oldu..Umarim bundan sonraki ticaret hayatindada basarili olur

tamtam52

Şu dispute işi tamamlandıktan sonra paypal dışında ödeme kanalları ile site  kapatılmadan aktif hale getirilebilir Nihay bey,kurulmuş siteler bunlar ve bu işler tabii biraz da masraf alıyor zarar etmeyin bence.

enginn_

3 sitedeki yatırılan ve çekilen arasındaki fark 321$ dı. 320$ dispute açtım hemen iade etti nihat bey. şu an zararımda karımda yok. ama şahsım adıma bende nihat beyin devam etmesi taraftarıyım. teşekkürler...

Kocca

Dispute açmaya çalıştım ama "Satıcınız itiraza cevap veremiyor, bunu bir hak talebine dönüştürün." tarzında bir mesaj karşılaşıyorum. Hak talebine dönüştürmem normal bir şey mi yoksa Nihat Bey'e zarar mı verir? Ayrıca bu işi Dispute açmadan halledemez miyiz? Nihat Bey dispute açın demiş ama başka alternatifi yok mu bu işin?

alphawona

yatırdığım 91$ çektiğim 49.5$ fark 41,5 benim 41.5 dolarlık bir ödemem yok nasıl dispute atiyim ki

famila63

ben ayın 11 inde başladım 24,77 ödeme istemişim 2 3 gündür bekliyorum  dispute ne arkadaşlar

fzthkurmaz

recep1852

Teşekkürler Nihat hocam . 14$ yatırmıştım 7.99$ çektim toplamda . 10$'lık dispute açmıştım 6$ zararım olmuştu geri 4$ gönderdim . Tekrar teşekkürler