Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Alıntı yapılan: sevendown - 26 Şubat 2015, 15:47:25
İyi dokunmuyorum o zaman bekle sen. Gödermeye niyetim olmadığı için 6000 dolar geri ödeme yaptım zaten.

O para senin değildi,alacağını bilsen göndermezdin, hesap artık adam olmayacağı için gönderdin,yanlış anlama bunların hepsi benin şahsi kanaatim.Birde benim anlamadığım sınırlı hesaptan para iadesi olmuyor o 6000 doları nasıl iade ettin,normalde edilmiyor,ancak dispute yetkisiz işlemde bunlar iade ediliyor.Ama senin hesapta para vardı sorun olmadı anladığım kadarı ile.

sevendown

hesabında para varsa ödersin. Yoksa dışarıdan ekleme yapamazsın.

heroici

Alıntı yapılan: tamtam52 - 26 Şubat 2015, 15:49:07
O para senin değildi,alacağını bilsen göndermezdin, hesap artık adam olmayacağı için gönderdin,yanlış anlama bunların hepsi benin şahsi kanaatim.Birde benim anlamadığım sınırlı hesaptan para iadesi olmuyor o 6000 doları nasıl iade ettin,normalde edilmiyor,ancak dispute yetkisiz işlemde bunlar iade ediliyor.

Satıcı, takip bilgisi talebimizi yanıtladı. Takip bilgilerini henüz onaylamadık ancak satıcının yanıtını sizinle paylaşmak istedik.

Online Marketing takip no. 1603709

Böyle bir mesaj geldi bana da , ne yapmam gerekir ? Kimse mahcub olmasın

ikose

Arkadaşlar Bu şekilde devam etmenize izin veremem..
Konunun kapatılmasını istemiyorsanız daha uygun kelimeler ve cümleler ile
devam etmenizi rica edicem..
Site Admini bildiği kadarıyla imkanları dahilinde sitesiyle ilgileniyor.. Sorularınıza bir şekilde cevap veriyor..
İnanıyorsanız ona göre davranır vede desteğe devam edersiniz, inanmıyorsanız da ona göre sizler hareket edersiniz..
Paranızı iade almaya çalışırsınız ..
ama Forum ortasında söz düellosuna gerek yok..

tamtam52

Alıntı yapılan: sevendown - 26 Şubat 2015, 15:51:20
hesabında para varsa ödersin. Yoksa dışarıdan ekleme yapamazsın.

Anladım para bitince yeni para girişi yok,haliyle ödeme de yok...Şimdi bu saatten sonra sana dost tavsiyesi hiç bir dispute cevap verme,bırak paypal ödesin herkesin parasını,dolar zaten şu an alev alev,3-4 ay sonra paypal sana yazar tahsilat için bir kuruluşa vereceğim falan diye o zaman parayı onların verdiği hesaba havale edersin,3-4 ay sonra da zaten seçim falan dolar 2200 lere geri gelir kur farkından da sen kazanırsın yani daha az ödersin.

tamtam52

Alıntı yapılan: ikose - 26 Şubat 2015, 15:53:34
Arkadaşlar Bu şekilde devam etmenize izin veremem..
Konunun kapatılmasını istemiyorsanız daha uygun kelimeler ve cümleler ile
devam etmenizi rica edicem..
Site Admini bildiği kadarıyla imkanları dahilinde sitesiyle ilgileniyor.. Sorularınıza bir şekilde cevap veriyor..
İnanıyorsanız ona göre davranır vede desteğe devam edersiniz, inanmıyorsanız da ona göre sizler hareket edersiniz..
Paranızı iade almaya çalışırsınız ..
ama Forum ortasında söz düellosuna gerek yok..

Sıkıntı ne ben onu anlamadım ? Herkes rahatça fikirlerini söylemeli burada söylediğimiz şeylere müdahale olacaksa benim forumdaki üyeliğimi silebilirsiniz.

ikose

Alıntı yapılan: tamtam52 - 26 Şubat 2015, 15:55:45
Sıkıntı ne ben onu anlamadım ?
Dönüp bir konuda ne şekilde konuştuğunuzu bir daha okuyun isterseniz..
Varsayımlarla dolu 26 sayfa ve en son sizin yazdıklarınız..
Cambaz bile olduk forumca haksızmıyım acaba..
Kaldıki ben bunu 4 siteyede yatırım yapmamış bir kişi olarak rahatsız olduğumdan yazdım..
Daha faza uzatmak istemem açıkcası

tamtam52

Alıntı yapılan: ikose - 26 Şubat 2015, 16:02:49
Kaldıki ben bunu 4 siteyede yatırım yapmamış bir kişi olarak rahatsız olduğumdan yazdım..

Yazılara takılıyoruz demek ki,benim forumdaki üyeliği silmenizi istiyorum,en iyisi hiç yazmamak...

Lespuxx

Alıntı yapılan: ikose - 26 Şubat 2015, 16:02:49
+1

Konusmalar foruma zarar verecek boyutlarda devam ederse konunun kilitlenmesini isterim.

Ama bu islerin duzgun bir sekilde yurutulup herkesin parasini aldigindan emin olduktan sonra yapmak istiyorum...

alphawona

tamtam32 işi abartıyor bence. sana kim söyledi evi arabayı sat gel yatır diye. o para senin değil . artık nihat beyin. Mantıklı düşünürsen anlarsın :) adam gödnericem diyor.

paypal bakiye 6000 ve tüm disputeler cevaplandı bundan sonrası - bakiye olacak ona
Adam ne olursa olsun dispute acmayanlara bile göndericem diyor kendi insiyatifine kalmış para senden cıktı artık onun ? istemese göndermez dispute cekmeyenlere bilmem anlatabildim mi . germeyelim birbirimizi ve bekleyelim.