Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emreemre19

Ben burada bazı arakadaşları gerçekten anlamıyorum ya çok tecrübesizsiniz ya da çok fazla iyi niyetlisiniz. Adamın yaptığını resmen meşrulaştırıyorsunuz ya böyle birşey olamaz inanamıyorum gerçekten.

Ya burada dedimki adam benim clixtoclixten aldığım normal bir ödemeyi iade almışım gibi göstermiş diyorum olabilir normal diyenler var.

hakanatik01

Yeni romanım çıktı okudunuz mu ? :D

Bu forumda kimse konu baltalamak için gelip yorum atmaz,atmasına başta biz izin vermeyiz.Bildikleri,tecrübe ettikleri,yanlış gördükleri yerleri söylerler uyup/uymamak kullanıcıların bileceği iştir.Bir hikaye aklıma geldi bu duruma uygun olarak.

Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış. Birisi :
- Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki ?(Suçlu Paypal diyenler)
Bir başkası :
- Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor ? diye konuşmuş.(RR'lerin hiçbir sitede bu kadar kazandırmadığını bilip ses etmeyip Nihat beyi uyarmayanlar yan gelip yatarak 4 reklaml yüksek gelir kazanıyorum diye ses etmeyenler )
Bir diğeri de :
- Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor. (Daha şirketleşme v.s. olmadan 4 siteninde açılması )
Hoca kızmış :
- Yahu demiş, iyi, güzel de kabahatin hepsi benim mi ? Hırsızın hiç mi suçu yok ?(Nihat beyin kötü yönetiminin ve sizlerin hiç mi suçu yok ?)

Nihat beyin bence bu maceradan çıkarması gereken dersler.
1-)Öncelikle tek site açmalıydı.AVG'leri makul tutmalıydı millete DR buldurmalıydı ki yeni yatırımcı potansiyeli olsun bu haliyle PTC değil saadet zinciri mantığı vardı sitede.Hiç kimse DR bulmadan reklam harcaması v.s. yapmadan RR al 4 reklam tıkla arkana yaslan ile bu kadar kısa sürede bu kadar kazanç vermez.Millet reklam vereceğine RR alsa burada daha çok kazanıyor kazandığını da içerde döndürecek eeee yeni yatırım nereden gelecek kimse DR bulmak zorunda değil ki. 
2-)Şirketleşip işleri büyütmeliydi büyüyüp şirketleşme yoluna gidilmesi hatadır.(Şirket kurmadan holding olunur mu? önce küçük adımlar olmalıönünü geörebilmeli.)
3-)Reklam anlaşmalarını yaparak kesinleştirerek (lafla değil) ondan sonra isterse (ki ben gene yapmazdım) 2.,3. sitelerini açabilirdi.Her ne kadar iyi niyetli olunursa olunsun Ticaret'te iyi niyet geçerli değildir."Söz uçar yazı kalır" derler bunu güveniyoruz deyip dispute açan arkadaşlar zaten gösteriyor.Ya güvenir arkasında durur dispute v.s. yoluna başvurulmaz yada açık açık güvenmiyorum dersiniz.

Sağlık olsun artık paralarınız giderse de çok üzülmeyin yabancıya gitmiyor hepiniz kaybetmeyi göze alarak giriyor olmalısınız.Aynı durum bu AVG oranları ve yatırım miktarları ile yabancı PTClerde de olurdu  sizler PTC işindesiniz ne kadar yatırım yapıp ,ne kadar sürelerde geri döndüğünü biliyorsunuz bilmeyenler istatistik konuları orada duruyor gidip bakabilir.Herkes hakkını helal edip helalleşmeli  bu işte Nihat beyin suçlu olduğu kadar sizlerinde suçu var ."Lafla peynir gemisi yürümez" sözünü hatırlayıp bundan sonraki olası projeler de ona göre davranılmalı.

enderege

Alıntı yapılan: emreemre19 - 27 Şubat 2015, 15:42:52
clixtoclixten aldığım normal bir ödemeyi iade almışım gibi göstermiş diyorum olabilir normal diyenler var.

Bu tip durumlarda  yaptığınız bütün ödemeler için dispute açmalısınız. Şu kadar yatırdım, bu kadar aldım gerisine dispute açıp alayım çabası ters teper.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

emreemre19

Alıntı yapılan: enderege - 27 Şubat 2015, 15:46:32
Bu tip durumlarda  yaptığınız bütün ödemeler için dispute açmalısınız. Şu kadar yatırdım, bu kadar aldım gerisine dispute açıp alayım çabası ters teper.

Hocam bakın ben Clixtoclixe 130$ yatırdım 129$ çektim dedimki orda kâr zarar yok varsayayım. Clixadd ye 40$ yatırdım bunun için Dispute açtım. Uyanıklık yapıp kimsenin hakkına girmeyelim dedik. Zaten Dispute açmamızı zarar edilen kısmı geri ödeyeceğinide Nihat Bey kendisi söyledi onun sözüne güvendik.

enderege

İşin prosedürü şudur:

130$ ve 40$ için iki dispute açılır. Ka zanırsanız 129$ ı refund (geri gönderir) edersiniz. Yok bu benim kazancım, emeğimini hakkı diyen olursabişey diyemem. ve/veya bu 129$ içnde admin size dispute açar/açabilir.

Konu Paypal olunca işler bu şekilde yürümeli.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

famila63

Ben toplam 84 dolar yatırım yaptım hic ödeme almadım dispute açtım bekliyorum bakalım nolucak

DxArmy68

Bende 141 $ yatırdım tam 25 dolarlık ödeme istedimki bu olaylar patlak verdi ya ilk defa bi siteye yatırım yapmıştım oda adminin türk olup bana güvenilir gelmesiydi hala güveniyorum ama yazılanlarıda okuyunca şüpheye düştüm dispute açılmasını kendisi istemiş açtım fakat hala bi geri iadede olmadı bu saatten sonrada olacağını niyeyse sanmıyorum ...

famila63

Şans yok paypal neden yaptıki böyle bişey clikrevdede aynı sorun var

emreemre19

Alıntı yapılan: enderege - 27 Şubat 2015, 16:01:05
İşin prosedürü şudur:

130$ ve 40$ için iki dispute açılır. Ka zanırsanız 129$ ı refund (geri gönderir) edersiniz. Yok bu benim kazancım, emeğimini hakkı diyen olursabişey diyemem. ve/veya bu 129$ içnde admin size dispute açar/açabilir.

Konu Paypal olunca işler bu şekilde yürümeli.

Yok hocam güvendiğimizden kaybettik ben sadece 40$ için dispute açtığımda paypal karşı tarafa bunu ilettiğinde istese o 40$ direk bana iade edebilirdi karşı taraf.

Coulers79

Alıntı yapılan: Coulers79 - 27 Ocak 2015, 18:46:45
DR'siz 5 günde yatırım çıkarsa, o site bir yerinden patlar.