Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

famila63

lespux aynen bende çalıştıgım parayı verdim yanına kalmaz inş  geri ödeyecem paranızı dedi :(

famila63

heroici

Benim de 3 disputem paypal tarafından inceleniyorda kaldı . Bekliyoruz...

emreemre19

Arkadaşlar Paypal ile ilgili size şu kesin bilgiyi verebilirim Dispute açtığınızda eğer karşı taraf yanıt verirse nekadar kanıt sunarsanız sunun, parayı geri alma ihtimaliniz %10 dur yani çok düşük. Çünkü bu ödemeler Dijital ürün ödemesi diye geçer Paypal alıcı koruması kapsamında değildir. Karşı taraf, Paypalın size belirttiği süreye kadar cevap vermez ise,karşı tarafın hesabında para olsada olmasada her türlü paranız iade olacak demektir..

Lespuxx

Alıntı yapılan: emreemre19 - 04 Mart 2015, 01:08:06
Arkadaşlar Paypal ile ilgili size şu kesin bilgiyi verebilirim Dispute açtığınızda eğer karşı taraf yanıt verirse nekadar kanıt sunarsanız sunun, parayı geri alma ihtimaliniz %10 dur yani çok düşük. Çünkü bu ödemeler Dijital ürün ödemesi diye geçer Paypal alıcı koruması kapsamında değildir. Karşı taraf, Paypalın size belirttiği süreye kadar cevap vermez ise,karşı tarafın hesabında para olsada olmasada her türlü paranız iade olacak demektir..

paypal ne kadar sure verıyor pekı karsı tarafın cevap vermesı ıcın ?

paragelsinde

size gelen mailde paypal için yada ekranda dispute kısmında yazar.

alphawona

Arkadaşlar dispute işlemim sonuçlandı ve
Gelen Açıklama
" Dikkatli bir şekilde inceledikten sonra bu hak talebini şu an için lehinize sonuçlandıramayacağımıza karar verdik." dediler

Herkeze geçmiş olsun.

tamtam52

Alıntı yapılan: alphawona - 04 Mart 2015, 16:32:50
Arkadaşlar dispute işlemim sonuçlandı ve
Gelen Açıklama
" Dikkatli bir şekilde inceledikten sonra bu hak talebini şu an için lehinize sonuçlandıramayacağımıza karar verdik." dediler

Herkeze geçmiş olsun.

Güzel şimdi de yetkisiz işlemden dispute aç,şifre ve gizli sorularını yenile,bilgim dışında bu ödeme yapılmıştır,bu ödeme tarafımdan yapılmamıştır diye yaz.Ama 5-6 gün bekle.Sonra dediklerimi yap.Sonra yine olumsuz çıkarsa bankana başvur,satın aldığım ürün bana  gönderilmedi bu işlemin iptalini istiyorum diye itiraz et ya da bilgim dışında kredi kartım kullanılmıştır,bu işlemlerin iadesini istiyorum tarzı matbuu dilekçe ile itiraz edebilirsin.Bankaların internet sitelerinde var bu chargeback dilekçesidir bu.

alphawona

önümüzdeki pazartesi yapiyim ozaman ;) yalnız haksız cıktığım işleme bir daha itiraz edebiliyor muyum ki ?

tamtam52

Alıntı yapılan: alphawona - 04 Mart 2015, 18:03:45
önümüzdeki pazartesi yapiyim ozaman ;) yalnız haksız cıktığım işleme bir daha itiraz edebiliyor muyum ki ?

Şansını dene benim bu yolla aldığım ödemelerim oldu,ben aldım bazılarını.