Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

famila63

gelmemiş daha inialdan baktım kart zaten inial kartı

tamtam52

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 07 Mart 2015, 23:43:37
88bux için yetkisiz işlem açtım inşallah doğru açmışımdır. şifre ve güvenlik sorusunun değiştirildiğini işaretledim ve değiştirdim şifre ve güvenlik sorusunu ve açıklama kısmınada:bu dönemde askerdeydim ve geçmiş işlemlere bakınca farkettim gereğinin yapılmasını rica ediyorum . iyi çalışmalar...

diye yazdım doğrumudur önerisi olan arkadaş varsa yazarsa sevinirim ... toplam 82.95 dolar ...
yardımlarınız için teşekkürler...

İşlem tamamlanmış artık bekleyeceksin,yapacak fazla bir şeyin yok,demek ki paypal uzun sürede olsa kabul etmeye devam ediyor.Bu gün ya da yarın sonuç belli olur.

tamtam52

Alıntı yapılan: desmond23 - 07 Mart 2015, 23:51:24
Yetkisiz işlemi nasıl açıyorsunuz?

Dispute açılan yerde iki secenek var 1. değil ikincisinden açacaksın ama şifre ve gizli sorularını mutlaka değiştir öyle yetkisiz işlem aç,bu sağlam bir yol alttaki sorularda da şifremi değiştirdim gizli sorularımı değiştirdimi işaretle,açıklama kısmına da bu işlemler bana ait değil,bilgim dışında hesabıma girilmiştir,falan yazaman lazım artık o konuda yaratıcı olacaksın biraz:)

desmond23

Bende yetkisiz işlemden minbux sitesine 90 dolarlık dava açtım. Hayırlısı bakalım.

tamtam52

Alıntı yapılan: desmond23 - 08 Mart 2015, 13:36:05
Bende yetkisiz işlemden minbux sitesine 90 dolarlık dava açtım. Hayırlısı bakalım.

Hayırlı olsun inşallah paranı kurtarırsın.

emreemre19

Arkadaşlar yalnız atladığınız birşey var. Yetkisiz işlem diye dispute açtığınızda eğer paypal sizin haksız olduğunuza ve yalan beyanda bulunduğunuza karar verirse hesabınızı iptal edip varsa tüm bakiyenize de el koyabilir zaten yetkisiz işlem açarken bu uyarıyı yapıyor..

fzthkurmaz

bana cevap geldi şu şekilde

Yetkisiz ödeme hak talebinizle ilgili incelememizi tamamladık.  tarihindeki görüşmemizde, ödemenin sizin tarafınızdan gerçekleştirildiğini belirtmiştiniz. Bu nedenle, yetkisiz ödeme hak talebiniz ile ilgili başka bir işlem gerçekleştiremiyoruz.

famila63

benim işlemdemi aynısı olucak

kazanpara