TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: red0x - 12 Nisan 2015, 19:22:16
neresini değiştirdiniz? ben sadece e-mail kısmını değiştirdim.
bikaç sayfa öncesinde hakan modum nasıl doldurulması gerektiğiyle ilgili bişey paylaşmış. Buna bakarak doldurun bence.

www.gelirkapisi.com/gpt/toloka-yandex-reklamlari-ile-kazanin/msg260928/#260928

red0x

Alıntı yapılan: Dio - 12 Nisan 2015, 19:32:48
bikaç sayfa öncesinde hakan modum nasıl doldurulması gerektiğiyle ilgili bişey paylaşmış. Buna bakarak doldurun bence.

www.gelirkapisi.com/gpt/toloka-yandex-reklamlari-ile-kazanin/msg260928/#260928

benimki de buna yakın lakin göndermediler. hayırlısı bakalım.

hakanatik01

Benim mesajı ben yazmadım adminin açıklaması o arkadaşlar ordaki tüm maddeler size uyuyor ama ödemelerde problem yaşıyorsanız mail adresi vermiş oradan iletişime geçin diyor mesajı dikkatli okursanız bunu görebilirsiniz :) Böyle tekrar tekrar olmuyor v.b. diye denemek yerine eminseniz "evet tam olarak sizlerin dediği gibi doldurdum genede olmadı" diyenler varsa  adminle iletişime geçin son maddede onu diyor.

Kamrey

Sayın kamil karşıyakalı!
Tebrikler, İkili uygunluk değerlendirmesi görev türüne göre size 70 becerisi verildi. Artık herkesin erişemeyeceği türden yeni görevlere erişeceksiniz.
Teşekkürler!
Toloka

:) tebrik maili geldi bana :)

red0x

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 13 Nisan 2015, 14:06:37
Sayın kamil karşıyakalı!
Tebrikler, İkili uygunluk değerlendirmesi görev türüne göre size 70 becerisi verildi. Artık herkesin erişemeyeceği türden yeni görevlere erişeceksiniz.
Teşekkürler!
Toloka

:) tebrik maili geldi bana :)

galiba görev dağılım için yeni bir sisteme geçiyorlar

Kamrey

bilmiyorum ama 0,01 ve 0,02 lik 3 görev geldi bugun

capaxa

84   İkili uygunluk değerlendirmesi

Bu beceri puanına göre de bişey gelmiyorsa daha :D Günlerdir görev yok puanlarım da düşük değil anlamıyorum valla

Kamrey

Sayın kamil karşıyakalı!
Tebrikler, Alıntılı sorgular görev türüne göre size 100 becerisi verildi. Artık herkesin erişemeyeceği türden yeni görevlere erişeceksiniz.
Teşekkürler!
Toloka

:) 70 80 beceri puanından sonra 100 puan maili de geldi :) beceri puanları acıklanınca 5 görev geldi bugun sadece :) az veriyordu ama $2 yaptım en azından

red0x

benim ödemem yine reddedilmiş. sadece e-mail kısmını değiştirmiştim yemedi.
içimizden ödeme alan biri var mı? ayrıca gerçekten bu form ne işe yarar hala çözmedim ilk defa karşılaştım bununla.

red0x

ama bende red0x'sam, oradan o parayı alırım  (d)