TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

hadi ya kaçar mı o :m neyse kısmette yoksa (zopa) bile yiyemez insan

Dio

benim anlamadığım 0.03 lük bi görevde "gösterilmeli" şıkkını işaretledim, uyarı verdi (gösterilmemeli olmalı çünkü 24. bölüm aranmış ama 25. bölüm çıkmış gibisinden)
madem bütün soruların cevabını biliyo bu yandex o zaman neden durduk yere para dağıtıyor  :g

aydyar13

Alıntı yapılan: Dio - 21 Nisan 2015, 20:54:44
benim anlamadığım 0.03 lük bi görevde "gösterilmeli" şıkkını işaretledim, uyarı verdi (gösterilmemeli olmalı çünkü 24. bölüm aranmış ama 25. bölüm çıkmış gibisinden)
madem bütün soruların cevabını biliyo bu yandex o zaman neden durduk yere para dağıtıyor  :g

Eğitim gibi o eğer çok hatan varsa görev bitti diyip şutlayacaktır ilkinden.

Dio

17sinde ödeme istedim bugün failed olmuş. W-8BEN bi türlü kabul etmiyor sinir oldum ya.
Country bölümünü TÜRKİYE, TURKIYE denedim şimdi TURKEY denicem. Mailing address (if different from above) bu kısım ne demek. boş mu bırakıyım?

aydyar13

Alıntı yapılan: Dio - 21 Nisan 2015, 22:22:03
17sinde ödeme istedim bugün failed olmuş. W-8BEN bi türlü kabul etmiyor sinir oldum ya.
Country bölümünü TÜRKİYE, TURKIYE denedim şimdi TURKEY denicem. Mailing address (if different from above) bu kısım ne demek. boş mu bırakıyım?

Boş kalacak o mailling adress.

Paypal daki adresini de düzelt. Yoksa boşuna uğraşırsın. Eğer alttaki gibiyse sende de o zaman PP deki ile uyuşmuyodur.

Adres:
xxx cd yyy Mh. zzz Sk. a/b 

Countrylerin ikiside TURKIYE

City:
Istanbul 34abc

Dio

failed olan talebim aşağıdaki gibiydi
1. kısım: ismimde türkçe karakter yok.
2. kısım: TURKIYE
3. kısım: Gelirkapisi Mah. Yandex Toloka Sk. 5/6   gibiydi. türkçe olan karakterleri latin olarak yazdım. yazdıktan sonra da kopyalayıp paypaldaki adresime yapıştırdım.
3. kısmın altındaki: Corum, 19000
sağdaki County: TURKIYE
son olarak Print name of signer bölümünede adımı yazdım tekrardan. yanlış olan ne varki bunlarda

capaxa

Doğum tarihini de kontrol edin
ay-gün-yıl şeklinde olacak..
mesela bugun doğan 04-21-2015 yazacak..

1 Numara !

Merhabalar 4 kere ödeme talebi yaptım opened oluyor 2-3 gün sonra resimde gördüğünüz gibi oluyor para hesabıma tekrar geliyor bi türlü anlamadım formda sıkıntı var diyolar birisi bana ödeme aldıgı formu yollayabilirmi .

red0x

Alıntı yapılan: Dio - 21 Nisan 2015, 22:22:03

hocam bende 17'sinde ödeme istedim. OPENED görünüyor.
yandex.toloka foruma konu açtım. anlattım durumu.. eğer bilgilerin doğru olduğunu düşünüyorsanız ve ödeme almakta hala sıkıntı yaşıyorsanız bize mail atın demiş.
bu ödeme de failed olursa mail atacağım.
maili türkçe atıcam, olur değil mi :)

aydyar13

Alıntı yapılan: red0x - 22 Nisan 2015, 11:33:53
hocam bende 17'sinde ödeme istedim. OPENED görünüyor.
yandex.toloka foruma konu açtım. anlattım durumu.. eğer bilgilerin doğru olduğunu düşünüyorsanız ve ödeme almakta hala sıkıntı yaşıyorsanız bize mail atın demiş.
bu ödeme de failed olursa mail atacağım.
maili türkçe atıcam, olur değil mi :)

Olur olur. Bilge Bilir rumuzuyla Türkçe cevap geliyor.