TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

recep1852

Pardon o zaman telefondaydım.Telefondan kaldırmışlar her halde.Kusura bakmayın yanlış bilgilendirme için.

6arti9

>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

recep1852

Alıntı yapılan: 6arti9 - 21 Eylül 2015, 09:47:21
($$) paypal açılmış bilginize

Teşekkürler bilgi için.Sonunda açıldı :D

qolddraqon

hakanatik01

Alıntı yapılan: qnurcannn - 22 Eylül 2015, 22:56:35
Toloka yandex neden önerilmeyen siteler bölümünde ?
1 günde 3 dolar civarı para kazanıyorum bütün günümü harcasam 10 dolara kadar çıkarım böyle güzel bir siteyi buraya neden aldınız  (dns)
Siteleri scama modlarımız yada adminlerimiz değil sizler taşıyorsunuz aslında gelen bilgiler doğrultusunda taşıma işlemleri yapılıyor sebebi belirtilmiş konuda
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Eylül 2015, 16:48:13
Arkadaşlar, söz konusu yandex gibi bir firma olunca, SCAm demek de biraz zor oluyor.
Paypal konusu sıkıntı olduğu için çözüm sürecinde ne yapılacağı belli de olamayabilir.
Bu sebeple konuyu şimdilik önerilmeyen siteler alanına atıyorum.
Gelen yeni bilgilerle tekrar değerlendiririz.
gelen yeni bilgilere görede (6arti9 arkadaşımız belirtmiş konuda ;teşekkürler :y +1) paypal geri dönmüş sanırım eski yerine alınabilir :)

Coulers79

Sırf isminde yandex olması bile PC'ler için iyi değil. Çevremdeki kazançla ilgili olmayan normal kullanıcıların çoğunun sorunu, birşey yüklerken bilmeden indirdikleri programlarla gelen spam reklamlar. Çoğuda yandex kaynaklı. Sonunda virüse çalan bu problemler için ücret alsaydım hiç fena olmazdı. Kısaca yandex benim için spam demek. Kazananlara kolay gelsin orası ayrı bir mecra.

macnair

evdekilerle beraber 3 hesabımız var. 2 ayda 100 dolar ödeme aldık.. çok zaman harcatıyor ama kazandırıyor da.. (ok)

6arti9

paypal acıldıktan sonra istenen ödemeler alındı.
formu geri getirmisler ona takılanlar eskiden oldugu gibi formla ugrasıyorlar.

ödeme limitini daha önce 0,02 den 1 e cıkarıyor geri düşüyordu. şimdi 5,00 usd cıkarılmış
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

nur1234

Arkadaşlar tolokayı sevdim görevlerden bayaa kazanılıyor ama para çekerken bi form var doldurmam gereken. Dolduruyorum ama yanlış değer deyip duruyor neyini kabul etmiyor anlamış değilim  ???

nur1234

meğer Türkçe karakter kullanmışım ondanmış  :m e verdikleri örnek formda boyuna Türkçe karakterler var oysa ki  :D