TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 27 Eylül 2015, 20:25:51
önceden önerilende değildi ki

Site zaten önerdiğimiz bir siteydi, eski yerini yanlış hatırlamış olabilirim.
Şu anda olması gereken yerde :)

qolddraqon

Paypal kalktığında çok güzel görevler vardı biçok kişi yapmadı paypal geri gelcek demediler alternatif bulacaz dediler şimdi paypal geldi görev yok o zaman görev yapsaydım bi 50 dolar atmıştım kenara  :g

lacrymosa

site kesinlikle önerilen bölümünü haketmiyor..siteye üye olalı 1 hafta olmuştur ilk gün dışında görev gelmedi..sonra puan olayı varmış 7.4 puanla ilk  günü kapattım sonra 0.5 leri gördük şuan hala öyle..görev gelmesi gerekiyor ki puanlarım artsın sonra daha fazla görev gelsin..forumları okudum genel olarak birlik olunan tek konu paypal açıldı görevler kesildi..

1 Numara !

30.6 puan nasıl arkadaşlar ayrıca siteden şuan bende memnun degilim .

qolddraqon

Puanım 38.4 şuan bende de görev yok toloka baştan beri böyle 1-2 hafta da bir görsel görevi gelir 15-20 dolarını alırsın diğer görevler ne yaptığına değer nede uraşılır sallayınca 2 görev sonra kapanıyor görev zaten. Yani anlayacağınız bi cf deil ama bu işlerden hoşlanan kişiler içinde yabana atılır bi site deil 170 dolar aldım ben toplamda. Kendini siteye bağlamayacaksın günlük kontrol edcen gelirse yapcan ki yeni üye olanların hepsinde aynı sorun oluyor ilk 1 ay seyrek gelio görev. Onun haricinde mesela bana bi görev açıldı aynı görev sana 2 gün sonra açılabiliyor aynı şekilde sana açıldığında bana 2 gün sonra buna da rastladım.

famila63

şuan bende görev yok bakalım bugün gelecekmi

yasin 83

Arkadaşlar biri bana özelden W-8BEN formunu nasıl doldurduysa onun örneğini atabilir mi ? W-8BEN doldurdum ben ödeme istedim hata verdi ödememi yapmadılar.

Dio

Alıntı yapılan: qolddraqon - 28 Eylül 2015, 03:39:25
Paypal kalktığında çok güzel görevler vardı biçok kişi yapmadı paypal geri gelcek demediler alternatif bulacaz dediler şimdi paypal geldi görev yok o zaman görev yapsaydım bi 50 dolar atmıştım kenara  :g

ben de arada bir bakarım demişimde hiç bakmadım keşke bakaydım :m

Alıntı yapılan: Dio - 15 Eylül 2015, 17:17:39
paypal kaldırıldığı için görev yapanlar azaldı. 0.10 luk görevler gelirse hemen bitmeyecektir diye düşünüyorum. yakında da yeni işlemciler eklendiğinde hala görev yapanlar iyi paralar çekecek siteden. tabi size kalmış yapıp yapmamak ama ben hala arada bir giriyorum 0.10 luk görev gelir diye :)

lacrymosa

benimde ödemem iptal edildi..soyadımda ı var kabul etmiyor..illa i olarak düzeltiyor..paypal hesabımda ve bütün banka hesaplarımda soyadımı değiştirmem gibi saçma olaylara girmemi istiyor.. tolokayı nasıl ikna ederim var mı yardımcı olacak

qolddraqon

Alıntı yapılan: lacrymosa - 28 Eylül 2015, 12:58:50
benimde ödemem iptal edildi..soyadımda ı var kabul etmiyor..illa i olarak düzeltiyor..paypal hesabımda ve bütün banka hesaplarımda soyadımı değiştirmem gibi saçma olaylara girmemi istiyor.. tolokayı nasıl ikna ederim var mı yardımcı olacak

W-8 de i olup paypalda ı olması sorun olmuyor diye biliyorum ama denedinizde olmadımı paypal hesabını kabul mu etmediler ?