TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

Alıntı yapılan: 6arti9 - 06 Haziran 2016, 14:49:00
limit altı kaldığı için cekemiycem bir yerlere bağışlar gecerim :D gelirse tabi ama gelmedi

Limitte kalktı :) Ama bağış da güzel bir seçenek.

frtumut

arkadaşlar ben Toloka hesabımı silsem başka bir kullanıcı adıyla hesap açsam aynı telefon numaramı girebilirmiyim?

SinneR38

tolokadan çekimler nasıl olacak paypal da iptal oldu ?

Cromwelle

Alıntı yapılan: SinneR38 - 06 Haziran 2016, 19:34:48
tolokadan çekimler nasıl olacak paypal da iptal oldu ?

İptal olsa ne olcakki görev geliyormuki sana?

znrcn

Alıntı yapılan: Cromwelle - 07 Haziran 2016, 13:52:43
İptal olsa ne olcakki görev geliyormuki sana?

Arkadaşı bilmem de bana hergün görev geliyor. Bazıları uğraşılmaz oldugu için yapmıyorum. Yanıt güncelliği görevi var o gelirse yapıyorum sadece.

Futurenet

Alıntı yapılan: smbllr424 - 31 Mayıs 2016, 17:10:20
teşekkürler @korkmazgokse.. ordaki forumdan neden banlandıgımıda bilmiyorum ama  :m kullanamaz haldeyim toloka forumunu
ben siteden banlandım niye bilmiyorum siz forumdan mı banlandınız şuan giriyor musunuz hesabınıza yoksa banlamdın mı yazıyor

smbllr424

Alıntı yapılan: Futurenet - 12 Haziran 2016, 15:27:45
ben siteden banlandım niye bilmiyorum siz forumdan mı banlandınız şuan giriyor musunuz hesabınıza yoksa banlamdın mı yazıyor
hayır siteden degil sadece forumdan banlandım, daha dogrusu banlanmısım sebebini bilmiyorum  :m siteye girebiliyorum

Recoon

Çok az görev geliyor arkadaşlar. 2 görev aldım dün ondan beri hiç bir şey çıkmadı. Sizdede bu şekilde mi?

znrcn

Tolokadan yeni ödeme sistemine dair bir açıklama.

Kullanıcıların doğrudan hesaplarına para transferi yapabilmeleri için bazı bankalar ile görüşmeler yapılmakta ek olarak Skrill, WebMoney, Payoneer vb. ödeme sistemleri ile işbirliği değerlendirilmektedir.

Ayrıca toloka forumunda ödeme yöntemine dair bir başlık açılmış. Hangi ödeme seçeneğini tercih edersiniz diye. Genel kullanıcı yorumlarından en çok  skriil,payza,webmoney göze çarpıyor. Bitcoin tek tük. Sizde fikrinizi belirtebilirsiniz.

Ayrıca görev panelinizi bir kontrol edin isterseniz.2 adet görev var bende.

smbllr424

Alıntı yapılan: znrcn - 17 Haziran 2016, 00:53:28
Tolokadan yeni ödeme sistemine dair bir açıklama.

Kullanıcıların doğrudan hesaplarına para transferi yapabilmeleri için bazı bankalar ile görüşmeler yapılmakta ek olarak Skrill, WebMoney, Payoneer vb. ödeme sistemleri ile işbirliği değerlendirilmektedir.

Ayrıca toloka forumunda ödeme yöntemine dair bir başlık açılmış. Hangi ödeme seçeneğini tercih edersiniz diye. Genel kullanıcı yorumlarından en çok  skriil,payza,webmoney göze çarpıyor. Bitcoin tek tük. Sizde fikrinizi belirtebilirsiniz.

Ayrıca görev panelinizi bir kontrol edin isterseniz.2 adet görev var bende.
sebebini bilmedigim bir sebepten toloka formunda banlanmış durumdayım mail attım 3 defa cevap vermediler ne yapabilirim oradaki modlara sorabilirmisiniz