TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

Alıntı yapılan: smbllr424 - 17 Haziran 2016, 01:08:11
sebebini bilmedigim bir sebepten toloka formunda banlanmış durumdayım mail attım 3 defa cevap vermediler ne yapabilirim oradaki modlara sorabilirmisiniz

Bir bakayım diyeceğim ama geri dönüş pek yapmıyorlar. Forum da çok nitelikli bir yer değil. Uğraşmana değmez bence.

smbllr424

Alıntı yapılan: znrcn - 17 Haziran 2016, 01:42:55
Bir bakayım diyeceğim ama geri dönüş pek yapmıyorlar. Forum da çok nitelikli bir yer değil. Uğraşmana değmez bence.
ödeme yöntemiyle ilgili fikrimi söylerim, bana göre en iyisi bitcoin  :m miktar az oldugu için digerlerinde ugrasmaya degmez

Lucadris

Bir arkadaş toloka forumunda us(amerikan)paypalı açarak ödeme aldığını söyledi,isterseniz bir inceleyin

znrcn

Alıntı yapılan: Lucadris - 18 Haziran 2016, 19:56:57
Bir arkadaş toloka forumunda us(amerikan)paypalı açarak ödeme aldığını söyledi,isterseniz bir inceleyin

Yok öyle bir dünya :) Ödeme alamazsınız ama yurtdışı siteleri için alışveriş yapabilirsiniz. O arkadaş da alışveriş yapmış zaten.

znrcn

tolokada cümle okuma görevi var mobil cihazlar için. 7-8 dolar çok rahat alabilirsiniz  :y

korkmazgokse

Skrill eklenmiş alternatif ödeme olarak deneyen oldu mu hiç acaba

znrcn

Alıntı yapılan: korkmazgokse - 29 Temmuz 2016, 13:41:31
Skrill eklenmiş alternatif ödeme olarak deneyen oldu mu hiç acaba

Bende merak ediyorum kesintisi falan ne kadar?

korkmazgokse

Alıntı yapılan: znrcn - 29 Temmuz 2016, 15:19:32
Bende merak ediyorum kesintisi falan ne kadar?

Doğru düzgün bir bilgi bulamadım sitede sanırım %1 diyor, forumlarda adamlar yaklasık 4euro kesti diyorlar kimide hiç kesmedi diyor
Skrill herkese ayrı tarife mi uyguluyor :D :D

korkmazgokse

Şimdi bunu buldum dogrusu bu sanırım

Skrill hesabından para çekmenin maliyeti nedir?
Para çekmek için kullanılan yönteme bağlı olarak farklı ücretler uyguluyoruz ancak her zaman ücretleri düşük tutuyoruz:
Skrill kartı ATM para çekimlerinin ücreti 1.75%'dur.
Birincil banka hesabına para çekim ücreti 3,95 Euro'dur.
İkincil banka hesaplarına para çekim ücreti 5,50 Euro'dur.
Kredi/bank kartı çekimlerinin ücreti 2,95 Euro'dur.
Ücret Tarifesi bölümünden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

znrcn

Ek olarak USD-EURO gibi yabancı para birimi ile gelen ödemelerde, Türk parasına çevirmede %2.99 ile %3.99 arasında kesinti yapılmaktadır. Bazı işlemlerde direk %6 ve %7 kesintide uygulanabiliyor.
Bu işlem otomatik olarak anında sistem tarafından yapılmakta.Sistem gelen parayı anında TL çevirmektedir.

diye yazmış biri toloka forumunda.

Benim yüksek bir miktar var içeride onu çekeyim tolokaya elveda. Bu kesintilerle pek uğraşılacak gibi gelmedi bana.