RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Sitede henüz reklam alamadı gibi çok yeni henüz reklamını yaptığı tüm siteler kendi siteleri bu arada[yada kendine ref bakıyor clixsense gibi]  :)

Superpay.me bu grubundu bizzat test ettim ödeme istedim sen bizim sistemden banlanmızsın dolayısıyla hiçbir sistemimizi kullanamazsın dedilerdi :P  :)

bakalaım burda banlıycak mı :) inatçı  bir admini var laf anlamıyor :P

ElisaMcCline

Kafasında soru işareti olan çok bu site ile ilgili. Bu sebeple istatistik yayınlamaya karar verdim.
En azından birkaç bilgi sahibi olur herkes.

Zaten denemek istiyordum. bilgi paylaşımı ile harcama yapmadan daha çok kişinin bilgi sahibi olmasını sağlayabiliriz sanırım.

FilmsizKalma

en alttaki 0.001 lik reklamlardan sonuncusunu izleyebiliyormusunuz?

abcb

"Instant payments trusted admin" olan reklam değilmi
Ben izleyemiyorum

FilmsizKalma

dünde sonuncu pro reklamı vardı izlenmeyen sonra gitti.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Mart 2013, 14:07:15
dünde sonuncu pro reklamı vardı izlenmeyen sonra gitti.

Onun linki hatalıydı. Muhtemelen reklamı giren hatalı girmiş linki.
Bunda sayfa açılıyor ama site kredilendirmiyor.

Coulers79

Elisa hocam satın aldığınız direkt reflerden memnun musunuz? Birde ref için nereye reklam verdiniz acaba?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Mart 2013, 01:36:39
Elisa hocam satın aldığınız direkt reflerden memnun musunuz? Birde ref için nereye reklam verdiniz acaba?

Direkl reflerden, kiralıklara nazaran daha mutluyum diyebilirim.
Sadece Csense de 9.5$ lık reklam verdim..  (Siteden satın aldıklarım dışında)
Reklamların bazen 4 tane 1c lik, bazen de 2 tanesinin birleşik 2c lik olarak verilmesine göre, 2 - 2.5 AVG arası tıklamaları direk reflerin.
Pasif olan da var, tam tıklayan da. Çok kısa zamanda çıkartamazlar maliyetlerini, 1$ ını alıp kaybolan da çıkabilir. O yüzden biraz riskli aslında.

reklam adetleri değişken ama kazançlar aynı, dolayısıyla tıklar aşağıda gibi dursa da kazanç değişmeyebiliyor.
Bu yüzden dügün bir stats paylaşmak için detaylı bilgi vermem gerekecek. biraz toparlansın diye bekliyorum açıkçası.
bugün de 2.inici tam günleri bitsin yarına tıklama ve rakam bilgisi paylaşırım ...

FilmsizKalma

Yine bir izlenmeyen probux reklamı :(