RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Umarım en kısa zamanda çözülür   

FilmsizKalma

hakanatik01

Bende de sorun yok, aklıma gelen  bilmiyorum ama şöylede olmuş olabilir mi ? [başımada geldi çünkü ve genelde 1-2 ödeme yapıyor nedense ] daha önce bu gurubun bir sitesinden ban olayın olduysa ondanda olabilir benim başıma geldi bir kere  RWde banladı superpaymede ödeme istedim verdiği cevap buydu  "daha önce banlanmışsın o yüzden bizim hiçbir sitemizi kullanamazsın " (bende inatla bunuda kullanıyorum 1 kere ödeme yapar banlar beni diye bekliyorum :) ) ,ban olayın falan yoksa önceden admine yaz pek laf anlayan biri değil ama iyi gününe denk gelebilir;

ýrmakk

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Mart 2013, 13:36:18
yok olmadı, kesinlikle altıma ref felan yapmadım ip değiştirip..İncentriade signupum var ayrıca gelirkapısından gelen bir kaç refim..Bir bot felanda kullanmadım.. Umarım çözülür.

Admine mesaj atmayı denediniz mi? eğer ulaşabilirseniz çözecektir diye düşünüyorum umarım bir an önce hallolur sorununuz.

FilmsizKalma

Yok asla banlanmadım..Rw de üyeliğim vardı zaten ondada geçen sene 1$ bi kere ödeme alıp bıraktım hiç girmem..Superpayme ye üye bile değilim:(
Geçenlerde tolga rw den banlanmıştı sonra açmışlardı ban sebebi ne idi acaba :(

FilmsizKalma

olay şu ki ben ptc ye başladım başlayalı hiç banlanmadım :( Bir tek buxsl de banlandım ondada bu işlere yeni başlamıştım. Enderegenin refi olacaktım..Diğer hesabı bırakıp yeni üyeliği aynı maillemi almıştım ne yapmıştım oda banlamıştı bunada kaç yıl oluyor :(

ElisaMcCline

Geçmiş olsun FilmsizKalma... :(

Nereden çıktı şimdi bu yahu ... ???

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ırmakk - 18 Mart 2013, 13:42:48
Admine mesaj atmayı denediniz mi? eğer ulaşabilirseniz çözecektir diye düşünüyorum umarım bir an önce hallolur sorununuz.

Sabah girdim hesaba , sonra özel derse gittim..Geldiğimde suspended idi..Hemen ticket attım zaten sizlere sorup sorun varmı yokmu diye..Bakalım dönerse admin :(

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Mart 2013, 13:49:19
Geçmiş olsun FilmsizKalma... :(

Nereden çıktı şimdi bu yahu ... ???

Valla bilsem :(

hakanatik01

Adamlar yeni diyede sorun olmuştur belki , RW için neden banlandığımız belliydi bizim burda söylenmez ama :P :) benimkinide açmıştı ama gene banladı o tarz sitelerde bazen kafalarına esiyor "cheater" diyip geçiyorlar sadece bu grup için değil bu söylediğim tabiki

Bu iştede yeniler yanlışlık olmuştur henüz reklam falanda alamıyor gibiler hep kendi reklamları dönüyor anlayışlı yaklaşırlar gibi geliyor  ,geçmiş olsun şimdiden