RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Ben istatistikle pek ilgilenmiyorum direkt getiriye bakıyorum.
Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Mart 2013, 05:09:35
1$ ını alıp kaybolan da çıkabilir. O yüzden biraz riskli aslında.
Kalıcı değil mi bunlar ya da 1$'dan sonra belki tıklamazlar mı demek istediniz?

bilge8408

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Mart 2013, 08:24:11
Ben istatistikle pek ilgilenmiyorum direkt getiriye bakıyorum. Kalıcı değil mi bunlar ya da 1$'dan sonra belki tıklamazlar mı demek istediniz?

Eğer site admini verdiği sözü tutup, 1 dolar ödeme limitini yükseltmezse, tıklayanlar çoğunlukta olur. Ama tabi ki DR bu.. Yukarda söylendiği gibi sağı solu belli olmaz :)

ezberimsin06

+1 destek geldim :) biraz gec oldu ama kusura bakmayin

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Mart 2013, 08:24:11
Ben istatistikle pek ilgilenmiyorum direkt getiriye bakıyorum. Kalıcı değil mi bunlar ya da 1$'dan sonra belki tıklamazlar mı demek istediniz?

Aynen bilge' nin de açıklama getirdiği gibi :)

FilmsizKalma

açıkcası benim signuplardan gelen direk refler ve clixsensede edindiklerim kalıcı oldular. Oran olarak %75 diyebilirim. 1$ oluşunun bunda çok etkisi var..Şu ana kadar 1$ ı tıkladıkları reklam adedine göre geçtiler ve hala aktifler demekki devam ediyorlar ancak 1$ limit artar ise bu refler bohçayı hazırlar :P

FilmsizKalma

arkadaşlar hesabınız suspended oldu diyor login olamıyorum ? altıma ref felan yapmadım sizlerde girişte varmı bir sorun?

abcb

Bende sorun yok Filmsizkalma, çerez temizliği yapsan işe yararmı acaba

FilmsizKalma

suspended yani banlanma olayını çerez temizliği çözermi bir bakayım :(

ýrmakk

Bendede sorun yok Filmsizkalma umarım sorunun düzelir

FilmsizKalma

yok olmadı, kesinlikle altıma ref felan yapmadım ip değiştirip..İncentriade signupum var ayrıca gelirkapısından gelen bir kaç refim..Bir bot felanda kullanmadım.. Umarım çözülür.