RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

matrix

Alıntı yapılan: fkork - 09 Nisan 2013, 00:49:51
iyice anladınız değil mi neler çektiğimizi .:D standartlar niye tıklamıyor diye sormaz kimse bu durumdan sonra...
Aynen anlıyorum  :S gerçekten doğal olarak bir düşüş vardı bende ya da yere çakılma mı desem  :g

Yere çakılmıştı resmen  :D

Bir önceki paramı geri istediğimde demiştim böyle bu siteye kimse tıklamaz diye pioneer verdi sustum fakat o da bi işe yaramadı rentler tıklamadıktan sonra ''admin account '' verse yine bişey kazanamayız  :D :D

ElisaMcCline

Site çok yeni değil arkadaşlar.. Özellikle büyümeye çalışan bir site için her türli değişiklik normal.
başında kazançları uçurmasaydı, bu kadar söylenen olmazdı snırım. :)
Ama o zaman da bu kadar üye potansiyeli yaratamazdı. ;)

matrix

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Nisan 2013, 01:21:05
Site çok yeni değil arkadaşlar.. Özellikle büyümeye çalışan bir site için her türli değişiklik normal.
Katılıyorum başlarda sen 0.05ler 0.06 lar ver free'lere hem de 3-5 reklam tıklatarak sonra 10 reklama 0.01 :D Bari insan 0.03-0.025 e falan düşürür . Çat diye kesti adam reklamları , üstüne bide freelere rent yok dedi  :D Şuan tekrar düşünüyorum da cidden garip olaylar  :D Üye potansiyeli kaybolur böle yavaş yavaş ama site tasarımı iyi o yüzden yeni üye her zaman bulur sanırım  :)

drogba

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Nisan 2013, 01:21:05

kendi söylediğini kendin düzeltmişsin zaten. ilk başta hani batan geminin maları bunlar hesabı bende para bol alın alın falan gibi oldu. sonra sı malum zaten. şuan ben dahil üye olanların çok büyük kısmı tıklamayı bıraktı buda yatırımcıya yansıyor haliyle :) yani site öyle veya böyle free üyelere cazip gelmeli.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: drogba - 09 Nisan 2013, 04:29:00
kendi söylediğini kendin düzeltmişsin zaten. ilk başta hani batan geminin maları bunlar hesabı bende para bol alın alın falan gibi oldu. sonra sı malum zaten. şuan ben dahil üye olanların çok büyük kısmı tıklamayı bıraktı buda yatırımcıya yansıyor haliyle :) yani site öyle veya böyle free üyelere cazip gelmeli.
Çünki açıklama bana değil, sorunlarını dile getiren arkadaşlaraydı :)

Refi olanlar ref sayfasından tıklama gelirlerini kontrol edebilirler mi ?
Ben ref tıkları kontrolü için ayırdığım denek refleri karıştırdım dün gece adminle o mu bu mu diye kurcalarken.
Sonunda çözdüğümüzü düşünüyoruz, tamam olması lazım gibi ortada bir sonuçla bitti konu.
ben bugün not alacağım bir kısım refin tıklarını, refi olanlar da kontrol için yardımcı olabilirse sevinirim.

Sonuçta bu konu refi olan herkes için önemli, çünki orada gerçekğin 2 katını kazandırmış görünen ama aslında size zarar ettirmiş bir refinizi süresini uzatacak olabilirsiniz. ;)

hakanatik01

Site böyle devam edicekse gün içinde reklam çıkabilir herhalde bu durumda premium olanlardan biri reklam uyarı konusu açarsa yararlı olabilir belki  :) herkese aynı anda geliyormu bilmiyorum sabah tıklamıştım sitelerimi dolaşırken reklama denk geldim

1x0,005 mini ads 15saniyelik
3x0,001 micro ads 5 sn

moonisblack

Virool Videos, Matomy Money & SuperSonicAds - Added  (p)

reflerden bir kazanç sağlamasada siteye bişeyler ekleyip mevcut üyelerini kaybetmemek ve yeni üyelere siteyi cazip kılmak açısından
güzel gelişmeler

bugün çıkan reklamlar
4 x 0.001 fixed
4 x 0.02 extended
3 x 0.005 mini
11 x 0.001 micro

lovablegs

Alıntı yapılan: matrix - 09 Nisan 2013, 00:10:40
99 doları iade aldım arkadaşlar hızlı bir iade oldu. Sanırım siteden silinmeyeceğim '' We hope you have time to visit our site again in the future. ''Demiş ama bakalım bekliyorum şu an ne olacak  :)

valla ne diyeyim hayırlı olsun böyle adminlerde var demek....banane kardeşim o zaman yatırım yapmasaydın dememiş sana en azından :))

matrix

Alıntı yapılan: lovablegs - 13 Nisan 2013, 02:56:16
valla ne diyeyim hayırlı olsun böyle adminlerde var demek....banane kardeşim o zaman yatırım yapmasaydın dememiş sana en azından :))
Aynen siteye güvenim baya arttı açıkçası , inşallah gelişir ve olanaklarını arttırırsa site yeniden premium olmayı düşünüyorum. Şuan reklamarda artma var indirimden dolayı tıklar artmış olmalı rentlerde :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Ref uzatma zamanlarım geldi benim.... Benzer duruma yaklaşan kişiler için birkaç uyarı notu eklemek istedim.

Bir süredir ref kazançlaro %100 işliyordu rented ref sayfasına, bu sebeple refin earned sutununu dikkate alarak yapmayın uzatmalarınızı.
Tık sayısına, avg sine ve son tıklama yaptığı güne göre değerlendirebilirsiniz.
15c den ref alanlar için 300 ref tıkı, 16c den alanlar için 320 ref tıkı gerekiyor refin parasını çıkartması için.
Herşeyden önce fazlasını tıklamış olmalı. Ama bu yeterli değil.. Bir süre önce tıklamayı bırakmış da olabilir.. Son tıkladığı güne de bakmak gerekiyor.

ben ilk aldığım 150 reften ancak 11 tanesini uzatabildim. Daha sonra aldığım paketlerde daha düzgünler var. Ama başında 1c-2c lik reklamlardan da ref geliri olduğu için, paketlerdeki refler daha az tıklayan refler olabilir. Çünki daha az bir avg de yetiyordu.
Yeni paket reflerinin tıklamaları daha iyi görünüyor.

Gözlemimi paylaşmak istedim.
En azından çok fazla inceleme şansı olmayan arkadaşların işine yarar diye düşündüm.