RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

moonisblack

6 adet fixed 0.001 rewardingways reklamı görülüyor şu an reklam sayfasında
sizlerde görünüyor mu?

ayrıca
arkadaşlar haklısınız şikayetlerinizde bir süre sonra oturacaktır sistem
bence bu script te sıkıntı var refleri recycle etmeyin boşuna
zamanı dolunca çalışanı uzatın çalışmayanların yerine yenilerini kiralayın

memnun değilseniz refund yapabilirsiniz sorun çıkarmadan geri iade ediyor

bekeli

Alıntı yapılan: moonisblack - 08 Nisan 2013, 15:12:35
sizlerde görünüyor mu?

Bende de gözüküyor. Ancak 1 tanesine tıklattırdı. Diğerlerini denediğimde son 24 saat içerisinde izlediniz uyarısı veriyor.
Admin bir şeyler deniyor olabilir..

moonisblack

nihayet güzel haberler var   O:-)

"New Features & POSITIVE changes - this week :-) - 08th April 2013
Started by admin, Today at 06:55

Dear members,

We are pleased to announce that we will be adding some great new features and positive changes this week at Clickfair.

These new features and changes will result in every FREE and PREMIUM member earning more on a daily basis. Simple as that :-)

Now that we have completed a full month of operation we have a much better idea of what we can afford to offer our members in terms of click and referral earnings. Expect to see subtle but positive changes on all aspects of the website over the coming weeks and months as we continue to grow our advertiser base and tweak our settings.

This is just the start of something VERY big and we are glad to have you all with us :-)

Kind regards and thank you for all our wonderful support thus far ...

Admin"

ElisaMcCline

Öncelikle;
yukarıa bahsettiğim sorunla ilgili detaylı görüştük adminle ve başında tam olarak anlamasa da ikna oldu.
sorun SS de de çok net olarak verilmişti aslında bilgi ama, aynı zamanda hesaba da %100 yansıyor olabileceği konusundaki kendi şüpheleri biraz işi uzattı :)

Genel duruma bir göz atarsak;
Evet, ilk yatırımcıların zararları daha fazla olacak, direk zarar mı, yoksa kârdan zarar mı bunu maalesef zamanla görebileceğiz.
Ama ben, sitenin her şartta oturacağını düşünüyorum hala.
Bana göre admin ikinci bir neobux yaratmaya çalışıyor. Gördüklerim bana neobux ın değişim günlerini hatırlatıyor.

- Sorunlar var ve çözüm hızı yavaş,
- Gelirlerin farklı reklamlardan olması kontrolü zorlaştırıyor,
- Standart kazancının çok düşük olması refleri siteden uzaklaştırıyor,
- Liberty gitmişti ancak belki bugün gelecek. bugün değilse de çok yakında,
- RR avg leri kesinlikle yatırımın yarısını ya getiriyor ya getirmiyor görünüyor, ki DR ler daha beter.
- arkadaşlarımızın bahsettiği gibi fixed 24 saatlik reklam alımlarını aktif ediyor şu anda admin.

Ben sitedeki küçük sorunlarla ilgilenmiyorum, admin bugün gördüğümüz üzere yeni eklentilere ve düzenlemelere hala devam ediyor.
Bir süre daha neyin ne olduğunu görmeye çalışacağım.
Her yatırım yapanın bu riskleri bilerek girmesi gerekiyor biliyorsunuz. Ama hala beklentisi kalmayan yatırımcıların dönüş şansı var.
Admin henüz hala refund konusunda sorunsuz. Memnun olmayacağını düşünenler, makul bir yazı yazarak tüm yatırımlarını geri alabilirler.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: matrix - 08 Nisan 2013, 12:37:30
Merhaba elisamccline  :) Ben de başta sitenin havasına kanıp yatırım yapanlardanım yaklaşık 30 dolar premium ve 62.5 dolar rent e yatırdım. Ayrıca bir de üstüne 20 tane direk aldım 25 dolar verip  :( 
Pinoeer üyelik verip susturdular fakat faydası ne 300 dolara anlamadım  ??? 0.01 e onlarca ref değiştirdim gelenlerin 1-2 si tıklıyor ancak .Şu an direkler ,reklam tıklamaları ve tıklayan üç beş refi uzatıp parayı çıkarmaya çalışmaya karar verdim. Acayip bir düşüş var tıklamalarda. Umarım bir an önce standard özellikleri değiştirilir yoksa baya bi zarar etmiş olucak herkes.

Evet pioneer üyelik şu anda tam bir göz boyama.
Sonuçta tıklamayan kiralık reflerden daha fazla adette sahip olup daha fazla zarar etmenin bir diğer adı aslında :)
Ve aynı zamanda recycle ile gelen tıklamayan refler için daha az ödemek .. Tıklamadıktan sonra daha azı sokağa atmış olmanın artısı neyse artık :)

bence admin pioneer ı ya da benzer bir üyeliği de satışa çıkaracak. O zamana kadar bu üyeliğin karşılıkları toparlanmış olur sanırım.
Değilse de RR avg ya da tıklama karşılıklarını toparlanmalı, yoksa kimseye hiçbirşey satamaz kısa süre sonra.

Daha fazla ödeme geri talebi düşünmüyor olsan da, en azından 25$ a aldığın 10DR nin farkı olan 10$ ı istersen, main balance ına ekleyecektir admin.
Bu aklında olsun.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 08 Nisan 2013, 15:12:35
sizlerde görünüyor mu?
Alıntı yapılan: bekeli - 08 Nisan 2013, 15:18:34
Bende de gözüküyor. Ancak 1 tanesine tıklattırdı. Diğerlerini denediğimde son 24 saat içerisinde izlediniz uyarısı veriyor.
Admin bir şeyler deniyor olabilir..

Standartlarda 3 tane, bende de ise 3 reklam sutun olarak clonlanmış halde toplam 18 tane. Ancak sadece 3 tanesini tıklayabildim.
hala sayfada değişiklikler oluyor.. Bitirsin de görelim...

hakanatik01

Virool ve motomyde gelcekmiş buda demektir yakında CFde gelir :)
bendede 2ye yayrılmış reklmalar Fixed Ads[5 adet RW değil bendekiler  ]  ve micro olarak acaba sadece fixtenmi ref geliriniz olucak artık..Pİonerr üyelikte gitmiş bende sadece free ve premium var hayde bakalım hayırlısı Cf gelicek gibi ya sorun yok benim açımdan :P :)

drogba

site hafif bir düzelme eğrisine geçti ama bu zikzaklı hali hala direksion hakimiyeti sağlanmadığını gösteriyor işleri bi rayına oturtabilirlerse sağlam bir site kazanacağız.

edit: tek bir $01 vardı dün onuda tekrar $001 eziyetine çevirmişler bu gün :D

matrix

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Nisan 2013, 17:57:05

Evet pioneer üyelik şu anda tam bir göz boyama.
Sonuçta tıklamayan kiralık reflerden daha fazla adette sahip olup daha fazla zarar etmenin bir diğer adı aslında :)
Ve aynı zamanda recycle ile gelen tıklamayan refler için daha az ödemek .. Tıklamadıktan sonra daha azı sokağa atmış olmanın artısı neyse artık :)

bence admin pioneer ı ya da benzer bir üyeliği de satışa çıkaracak. O zamana kadar bu üyeliğin karşılıkları toparlanmış olur sanırım.
Değilse de RR avg ya da tıklama karşılıklarını toparlanmalı, yoksa kimseye hiçbirşey satamaz kısa süre sonra.

Daha fazla ödeme geri talebi düşünmüyor olsan da, en azından 25$ a aldığın 10DR nin farkı olan 10$ ı istersen, main balance ına ekleyecektir admin.
Bu aklında olsun.
Birkaç saat önce para iadesi istedim 100 dolar civarı bir iade alıcam umarım bekliyorum. Geçenlerde bir iade istemiştim fakat ne zaman admin bir değişiklik yapsa iade istiyorum ve o da bana diyor ki bekleyip görmek ister misin   :D:) Şaka bir yana 2.isteğim Fakat bu sefer olumsuz düşünüyorum çünkü geçen sefer beklediğimde reflerimden 62.5 dolar karşılığında 25 dolar falan kazanmışım. Dediğiniz gibi 0.01 e onlarca hatta belki 100den fazla kişi değiştirmem de cabası.. Bu kez bekleyemicem bu kadar site varken rekabet varken paramı kaybetmek istemem açıkçası gidip 100 dolarlık reklam alsam yeni çıkan  bi siteyi yayınlasam neoda şimdiye o reklamın parasını çıkartmıştım belkide .. (sinir)   :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Nisan 2013, 20:58:09
Virool ve motomyde gelcekmiş buda demektir yakında CFde gelir :)
bendede 2ye yayrılmış reklmalar Fixed Ads[5 adet RW değil bendekiler  ]  ve micro olarak acaba sadece fixtenmi ref geliriniz olucak artık..Pİonerr üyelikte gitmiş bende sadece free ve premium var hayde bakalım hayırlısı Cf gelicek gibi ya sorun yok benim açımdan :P :)

Fixed ler de dahil, tüm mini ve microlardan var ref geliri...

Alıntı yapılan: matrix - 08 Nisan 2013, 22:29:18
Birkaç saat önce para iadesi istedim 100 dolar civarı bir iade alıcam umarım bekliyorum. Geçenlerde bir iade istemiştim fakat ne zaman admin bir değişiklik yapsa iade istiyorum ve o da bana diyor ki bekleyip görmek ister misin   :D:) Şaka bir yana 2.isteğim Fakat bu sefer olumsuz düşünüyorum çünkü geçen sefer beklediğimde reflerimden 62.5 dolar karşılığında 25 dolar falan kazanmışım. Dediğiniz gibi 0.01 e onlarca hatta belki 100den fazla kişi değiştirmem de cabası.. Bu kez bekleyemicem bu kadar site varken rekabet varken paramı kaybetmek istemem açıkçası gidip 100 dolarlık reklam alsam yeni çıkan  bi siteyi yayınlasam neoda şimdiye o reklamın parasını çıkartmıştım belkide .. (sinir)   :D

O zaman geçmiş ve hayırlı olsun şimdiden :)
Ben bu şekilde genel bir  talepte bulunmadım, haliyle bekle de demedi, sadece kendi merakımdan bekliyorum :)