RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

matrix

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Nisan 2013, 22:49:10
Fixed ler de dahil, tüm mini ve microlardan var ref geliri...

O zaman geçmiş ve hayırlı olsun şimdiden :)
Ben bu şekilde genel bir  talepte bulunmadım, haliyle bekle de demedi, sadece kendi merakımdan bekliyorum :)
Teşekkürler  :) Bende aslında ilk baş bu merakımdan bekledim . Site gelecekte büyüyecek ve gelişecek diye düşündüm ve hala düşünüyorum . Fakat sonra düşündüm de neo o kadar büyük de ne kazandırıyor şu an sanki  :D Sonuç olarak admin üyeliği silmezse biraz izlemeye alıcam siteyi fakat bu süreçten param cebimde durursa daha rahat olurum tabi  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: matrix - 08 Nisan 2013, 22:59:32
Teşekkürler  :) Bende aslında ilk baş bu merakımdan bekledim . Site gelecekte büyüyecek ve gelişecek diye düşündüm ve hala düşünüyorum . Fakat sonra düşündüm de neo o kadar büyük de ne kazandırıyor şu an sanki  :D Sonuç olarak admin üyeliği silmezse biraz izlemeye alıcam siteyi fakat bu süreçten param cebimde durursa daha rahat olurum tabi  :D
Bir neo daha yakalasam, daha ne isterim :)
Neo da her ay bir 100 lüğüm var benim ;) olursa ikinci bir 100 lüğe hayır demezdim şahsen :D

Üyeliğini silmez sanırım, tuhaf bir adam :)

matrix

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Nisan 2013, 23:09:00
Bir neo daha yakalasam, daha ne isterim :)
Neo da her ay bir 100 lüğüm var benim ;) olursa ikinci bir 100 lüğe hayır demezdim şahsen :D

Üyeliğini silmez sanırım, tuhaf bir adam :)
100 lük nazar değmesin maşallah :D benim tek 100 lük Euro pinata 100lük yapmak istiyorsanız bence Europinata çok iyi şuan günlük 2 euro civarı kazanıyorum.Ama admin kötü durumda olduğundan reklama falan harcıyorum fazla çekmiyorum 120 kadar aktif refim var 100 ü direk bu aktiflerin  :) Ve beleş investor var bide ilk açılırken aldığım :g Admini çok iyi bu sitenin kolay kolay bırakmaz diye düşünüyorum ve inşallah bırakmaz  :)

Neo'dan ağzım yandı benim bi kere bidaha sadece reklam yaparım artık:D
Cidden Tuhaf bir adam clickfairin admini de ne yapmaya çalışıyor merakla izliyorum  :D

matrix

99 doları iade aldım arkadaşlar hızlı bir iade oldu. Sanırım siteden silinmeyeceğim '' We hope you have time to visit our site again in the future. ''Demiş ama bakalım bekliyorum şu an ne olacak  :)

matrix

Üyeliğimi silmedi sitedeki para ,pioneer account ve refler gitti sadece  :) ;)

fkork

Alıntı yapılan: matrix - 09 Nisan 2013, 00:32:16
Üyeliğimi silmedi sitedeki para ,pioneer account ve refler gitti sadece  :) ;)

geçmiş olsun me desem, hayırlı olsun mu..:)

matrix

Alıntı yapılan: fkork - 09 Nisan 2013, 00:33:14
geçmiş olsun me desem, hayırlı olsun mu..:)
Baya bi zaman harcadım onun için geçmiş olsun :D en azından para kaybetmedik yoksa büyük zarardaydım o yüzden hayırlı olsun :D
Üyeliğimin gitmemesine sevindim gelecekte şartlar düzelirse yatırım yapılabilecek dürüstlükte bir site cidden umarım gelişir hepimize gelir kaynağı olur yeniden  :)

fkork

düzelir inşallah.. ilk ödemede çıkardığı sıkıntı yüzünden ödeme alamadan ödeme limitim 2$ oldu.... şimdi onu bekliyorum, alıp toplayacağım tezgahı bu gidişle..

matrix

Alıntı yapılan: fkork - 09 Nisan 2013, 00:45:11
düzelir inşallah.. ilk ödemede çıkardığı sıkıntı yüzünden ödeme alamadan ödeme limitim 2$ oldu.... şimdi onu bekliyorum, alıp toplayacağım tezgahı bu gidişle..
Bu kadar rekabet varken bence büyümeyi iyi yönetemedi admin sürekli değiştirdi durdu bişeyler.Para durumunu düzeltti sanırım yeniden ve tekrar iyileştirecektir diye düşünüyorum yakın gelecekte . Eğer biraz daha iyileştirmezse zaten sitede kimse kalmaz sanırım ,free account oldumda neredeyse hiç reklam yok 0.001lik 10 tane falan reklam var. Şaka gibi :D

fkork

Alıntı yapılan: matrix - 09 Nisan 2013, 00:48:17
Bu kadar rekabet varken bence büyümeyi iyi yönetemedi admin sürekli değiştirdi durdu bişeyler.Para durumunu düzeltti sanırım yeniden ve tekrar iyileştirecektir diye düşünüyorum yakın gelecekte . Eğer biraz daha iyileştirmezse zaten sitede kimse kalmaz sanırım ,free account oldumda neredeyse hiç reklam yok 0.001lik 10 tane falan reklam var. Şaka gibi :D

iyice anladınız değil mi neler çektiğimizi .:D standartlar niye tıklamıyor diye sormaz kimse bu durumdan sonra...