RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

moonisblack

5 fixed 0.001
5 extended 0.02
2 mini 0.005
10 micro 0.001
bugün bana çıkan reklamlar

nouma26

Standartlar gitti şimdi geri getirmeye çalışıyor herhalde....

hakanatik01

:) standartta fena değildi uzun bir süre sonra 2 tane 0,01 vardı ;)

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Nisan 2013, 00:06:23
:) standartta fena değildi uzun bir süre sonra 2 tane 0,01 vardı ;)

haatt o iki reklam sayesinde ödeme limitine ulaştım..:) güle güle clickfair... (p)

ElisaMcCline

Bence herkesi premiuma yaslamaya çalışıyorlar.

İşe bir de diğer tarafından bakmak lazım aslında :)

bugün 0,124$ (12.4 cent) lik reklama tıkladım.
Premium hesap 30$ ve Günde ortalama 10c lik reklam tıklanabilse yılda 36.5$ yapıyor. ;)

fkork

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Nisan 2013, 12:42:11
Bence herkesi premiuma yaslamaya çalışıyorlar.

İşe bir de diğer tarafından bakmak lazım aslında :)

bugün 0,124$ (12.4 cent) lik reklama tıkladım.
Premium hesap 30$ ve Günde ortalama 10c lik reklam tıklanabilse yılda 36.5$ yapıyor. ;)

6.5$ için 1 sene tıklamak....:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 24 Nisan 2013, 12:44:16
6.5$ için 1 sene tıklamak....:)

Siz oradan bakın o zaman :)

Kaç tane PTC sitesindeki yıllık upg ücreti reklamlarla telöre edilebiliyor ki :)
Rahatça yatırım yapma veya ref bulma şansınız olacak :)

Bence sitede herşey yavaş gidiyor evet, ama yavaş yavaş sanki neo ve csense arası birşey haline gelmeye başlıyor.

hakanatik01

neo ve clixsense gibi olmasını bende bekliyorum RW ve superpay.me den dolayı :) admin iş olarak görüyor bunu diğer siteler gibi eğlence olsun para toplayayım sonra kaçarım mantığında değil ;uzun süre kalıcı olacak gibi geliyor banada şimdiden hazırlık yapanlar stratejisini belirleyip ona göre davranan güzel kazanıcaktır sonrasında "neobuxtan kazanılmıyor arkadaş "diyenler gibi olmak istemeyen bugünden işi sağlama almalı,kapakları koyarlarken adamın önüne bizlerde bakmak istemiyor bizimde kapak koleksiyonumuz olsun istiyorsak işi sağlama almak en güzeli gibi geliyor banada bırakmanız hata olur bu siteyi ,azaltın tıkları ama ref edinip Üyelik aldınızmı kzancınız çok güzel olucaktır sonuçta ref geliri çok güzel sitenin yakında CFde gelicektir %90 :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Nisan 2013, 13:03:54
neo ve clixsense gibi olmasını bende bekliyorum RW ve superpay.me den dolayı :) admin iş olarak görüyor bunu diğer siteler gibi eğlence olsun para toplayayım sonra kaçarım mantığında değil ;uzun süre kalıcı olacak gibi geliyor banada şimdiden hazırlık yapanlar stratejisini belirleyip ona göre davranan güzel kazanıcaktır sonrasında "neobuxtan kazanılmıyor arkadaş "diyenler gibi olmak istemeyen bugünden işi sağlama almalı,kapakları koyarlarken adamın önüne bizlerde bakmak istemiyor bizimde kapak koleksiyonumuz olsun istiyorsak işi sağlama almak en güzeli gibi geliyor banada bırakmanız hata olur bu siteyi ,azaltın tıkları ama ref edinip Üyelik aldınızmı kzancınız çok güzel olucaktır sonuçta ref geliri çok güzel sitenin yakında CFde gelicektir %90 :)

Yaa, gazoz kapağı falan derken, umarım kırmıyorumdur kimseyi  :-[
Bana çok sataşan oldu yıllar boyu bu konuda. Aldığım her ödeme artık benim için bir imza niteliğinde.

tolgacan86

Sırf ref yarışmasıda bana verilen ücretin kısa sürede çıkartılabileceği izlenimi uyandırdı, 198 ref sınırına dayanmışım farkında değilim, bugün upg alıcam bende sanırım.. reklamlarında düzelmesi, drleride takip ediyorum kıpırdanmalar var tıklıyorlar artık.. E artık neyi bekliyorum alayım bir tanede bende diyorum :)