RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Bugün DR tıkı 0 gözüküyor bende. Aranızda refim olup da tıklayan var mı bugün. Acaba bir problem mi var. Yoksa tüm refler tatilde mi :D

hakanatik01

Daha yeni tıkladım ben bekeli 5 dakika oldu geçmi işleniyor?
hepside 0,001 di bugün onlardan gelirmi yok acaba :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Nisan 2013, 15:21:51
Daha yeni tıkladım ben bekeli 5 dakika oldu geçmi işleniyor?
hepside 0,001 di bugün onlardan gelirmi yok acaba :)

Bilgi için teşekkürler. O zaman sorun var demektir. Admine ticket atayım ben. Normalde DR'lerin çoğu tıklıyordu.
0.001'liklerden de gelir gelmiyorsa standart refin hiçbir anlamı kalmıyor ki :D

hakanatik01

resmimde bu yolla admine :P

iyi farkettin diğer arkadaşlarda problem varmı acaba :) sana özel mi :P

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Nisan 2013, 15:27:15
iyi farkettin diğer arkadaşlarda problem varmı acaba :) sana özel mi :P

Of ya ... Admine ticket attıktan sonra kendi istatistiklerime baktım. Dün 7 tane reklama tıklamışım. Evdeki nette sorun vardı. 10 reklama tıklamak gerekiyor ref kazancı alabilmek için. Tekrar ticket attım benim hatammış, kusura bakmayın diye..

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 29 Nisan 2013, 15:31:08
Of ya ... Admine ticket attıktan sonra kendi istatistiklerime baktım. Dün 7 tane reklama tıklamışım. Evdeki nette sorun vardı. 10 reklama tıklamak gerekiyor ref kazancı alabilmek için. Tekrar ticket attım benim hatammış, kusura bakmayın diye..
:))

boşver 1 günden birşey olmaz sorun daha büyük olsa admin düzeltene kadar oooo kaç günlük kazancın gidicekti sağlık olsun :)
Kimin tatilde olduğuda belli oldu :P iyi tatiller efenim :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 29 Nisan 2013, 15:31:08

geçmiş ve sağlık olsun bekeli..
ben de yazını görünce hemen bir baktım ama yoktu sorun.. ben de geç tıkladım diye yazacaktım ki halletmişssiniz bu sayfada :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Nisan 2013, 15:32:39

boşver 1 günden birşey olmaz sorun daha büyük olsa admin düzeltene kadar oooo kaç günlük kazancın gidicekti sağlık olsun :)
Kimin tatilde olduğuda belli oldu :P iyi tatiller efenim :))

fraghera

Üstadlar bu site için neden bilinmez ben yatırımı hiç düşünmemiştim.

RR avg durumu nedir?

Yatırım yapmaya değer mi?

Fikir verebilirseniz sevinirim

lancelott

Bir de; referans kazancı, hangi reklamlardan oluyor bileniniz var mı acaba?

tolgacan86

RR'ler iç açıcı değil şeklinde deneyenler bilgi vermişti. Ref kazancı tüm reklamlardan oluyor hocam.