RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 24 Nisan 2013, 14:28:17
Sırf ref yarışmasıda bana verilen ücretin kısa sürede çıkartılabileceği izlenimi uyandırdı, 198 ref sınırına dayanmışım farkında değilim, bugün upg alıcam bende sanırım.. reklamlarında düzelmesi, drleride takip ediyorum kıpırdanmalar var tıklıyorlar artık.. E artık neyi bekliyorum alayım bir tanede bende diyorum :)

Eski refler sayılmıyor sanırım ??? Yarışmadan sonra mı ulaştın o sınıra ?

tolgacan86

Yarışma aktif olduğundan beri 20 ref olmuş hocam.. Bu arada 199 olmuş :g Şimdi alıcam premium üyeliği.. :) Tıklamaları iyi olmasaydı reflerin premium almaktansa tıklamayan refleri silecektim ama genel durum iyi o yüzden zarar ettirmez diye düşünüyorum.. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 25 Nisan 2013, 00:42:58
Yarışma aktif olduğundan beri 20 ref olmuş hocam.. Bu arada 199 olmuş :g Şimdi alıcam premium üyeliği.. :) Tıklamaları iyi olmasaydı reflerin premium almaktansa tıklamayan refleri silecektim ama genel durum iyi o yüzden zarar ettirmez diye düşünüyorum.. :)

Bırakan çok oluyor ama bak, ona göre :D

tolgacan86

200 ref olmuşum (belki birkaç tanede boşa gitmiştir) aldım gitti bende :) hayırlısı bakalım :)

Baktım şimdi $11.88 çekmişim şu ana kadar, e 3-5 bişeylerde şimdi bu ref yarışmasından gelir (bundan sonrada gelir umarım) tıklamalar iyi gidiyor, bir ay sonra felan premium parası çıkmış olur diye hesap etmekteyim sonraki 11 ayda cebe :)

abcb

Premium üyeliğin hayırlı olsun Tolga  :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: Tolga Can - 25 Nisan 2013, 17:36:08
200 ref olmuşum (belki birkaç tanede boşa gitmiştir) aldım gitti bende :) hayırlısı bakalım :)

Baktım şimdi $11.88 çekmişim şu ana kadar, e 3-5 bişeylerde şimdi bu ref yarışmasından gelir (bundan sonrada gelir umarım) tıklamalar iyi gidiyor, bir ay sonra felan premium parası çıkmış olur diye hesap etmekteyim sonraki 11 ayda cebe :)
Hayırlı olsun şimdiden
Umarım sonraki 11 Aydada güzel şeyler olur site için ; misal standart gelir artarsa tüm refleriniz aralıksız tıklar gibime geliyor ;) diğer türlü ilk ödemeyi alan kaçıcak gibi çünkü ödemelerde artıyor 1$-1$ bu oranlarla ref kalırmı orası düşündürüyor insanı;Bizim uplinemız bkeli olunca yabancıya gitmeyecek diye düşünüp tıklanırda şimdi sizin diğer refleriniz neden tıklasın tanımıyom bilmiyom uplinımı diyip bırakabilir  bu oranlarla [günlük 0,02 desek] 1$ aldı 2$ aldı 3$ almaya ömrü yetermi meçhul :P

bekeli

Tolga,
Premium üyeliğin hayırlı olsun.. Bol refli, bol tıklı günler seninle olsun. Bendeki durum senin anlattığın senaryoya tam uydu. Premium masrafı çıktı. Bundan sonrası kar. Artık ne gelirse..

Hakan,
Düşüncelerin için teşekkürler..

ikose

Premium üyeliğin hayırlı olsun Tolga, bol kazançlar dilerim :)  :y

ElisaMcCline

Sitede bugün aralıklarla erişim sorunu var....
Çok mu reklam dönüyor acaba ??? ya da forum ya da news alanında bakım vs gibi bir bilgi gören oldu mu ?

ElisaMcCline

Adam 2 gün önce bilgi yazmış yahu foruma :) Hiçbiriniz de birşey söylemiyorsunuz :)

Posted 2013-04-25 at 10:00
Hi all,

There will "potentially" be some downtime and/or intermittent connection issues with our website this coming Saturday 27th April 2013

Maintenance Window

27th April 2013
8.00am EST - 4.00pm EST

However, we hope the downtime is very minimal but we wanted to make all our members aware of this issue in advance.

Kind regards

Admin