RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 24 Mayıs 2013, 10:28:09
DR komisyonları zaman zaman yansıyordu (bunu hesaba yansıyan gelirden tahmin edebiliyordum)
ref tıklamalarından hayır yok anladık bari komisyonlardan bişeyler alalım değilmi

inşallah hep böyle gider  :g

Yahu, bütün bu 10+ avg si olan, komisyona konu olacak harcama refler seni mi bulmuş :D
Bende DR komisyon tablosunda da bu var Records not found :g

Sitede standartlara 9 reklam var, ama avg kar zarar için minimum 10 reklam gerekiyor.
Boşa mı kürek çekiyoruz acaba, bu vatandaşın yapacağı birşey falan yok gibi.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Mayıs 2013, 13:10:46

Boşa mı kürek çekiyoruz acaba, bu vatandaşın yapacağı birşey falan yok gibi.

Aynen abicim. Ref salımını ciddi ciddi düşünüyorum ben.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

regortaz

moonisblack

abcb

GameHunter

Purchase Balance'de 1 dolar var, account balance'a aktar diye ticket açtım hıyar admin kabul etmedi.

Zamanında ref kiralarım diye aktarmıştım ama standart üyelere ref yasağı gelmişti o para kaldı öyle :)

enderege

Alıntı yapılan: GameHunter - 29 Mayıs 2013, 18:21:44
Purchase Balance'de 1 dolar var, account balance'a aktar diye ticket açtım hıyar admin kabul etmedi.

Zamanında ref kiralarım diye aktarmıştım ama standart üyelere ref yasağı gelmişti o para kaldı öyle :)

O paranın üstünü tamamlayıp enaz 2$ a reklam satın alabilirsiniz. veya forumdan birini bulup  istediği reklamı siz verirsiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 29 Mayıs 2013, 14:16:57
CF geldi  (p) (p) (p)

Sonunda yaa,, bütün DR leri bitirdikten sonra getirdi yani...
Ulan şu herifi bir kaşığa su koyup içinde boğasım geliyor yaa....  (sns) Mümkünse çay kaşığı, uzun sürsün  (d)

hakanatik01

RW ye ağırlıkmı vermiş napmış adam da :) orda tıklardan 0,08 geliyor günlük ,bugünkü tık öyleydi 0,033 ptc tıkı,0,05te fb, twitter v.s submit olanlardan işte :) RWnin ref geliri daha iyiyse burayı bırakın RW'ye yatırım yapın :P  burda olan herşey ordada var :)

tolgacan86

An itibariyle siteden nefret etmeye başladım.. Ref yarışmasında 130+ üstü refle ilk 10'da olmam gerekirken sebebi bilinmedik şekilde reflerimi sildiler, ref sayımı düşürdüler.. Ticket attım ne cevap verecekler çok merak ediyorum..