RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

şifrem ve kullanıcı adım duruyor ama siteye giriş yapmadım sitede sorunmu var anlamadım :) şifremi unttum dedim kullanıcı adımı unuttum dedim aynılarını yolladı :) umarım ilerde sorun çıkmaz  :g :g yeni kayıt oldum haydi bakalım kısmet bekeli'yeymiş ilk sayfada onun linki vardı :)

ElisaMcCline

Geçmiş ve hayırlı olsunlar arkadaşlar :)

@tolgacan
Bakalım bir ödeme alabilecek misin.. ancak öyle rahat bir nefes alınır sanırım :)

hakanatik01

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Ocak 2013, 18:44:23
yeni kayıt oldum haydi bakalım kısmet bekeli'yeymiş ilk sayfada onun linki vardı :)

Teşekkür ederim Hakan ;)
Ancak keşke Tolga'nın refi olsaydın. Ben pek ref yarışmalarında kasmıyorum. Belki Tolga yine eski günlerdeki gibi ref yarışmasında üst sıraları zorlayacaktı.  :-[

hakanatik01

problem olmaz  :) İKi hesap diyip banlamasın beni tekrardan da  :g :g PTC kısmından gelir oluyorsa tıklamay çalışırım gün içindede ; bu arada adımda rewardinghakan umarım gözüküyordur blog'un dan geldim sorun çıkmasın diye :g :g

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Ocak 2013, 19:15:25
problem olmaz  :) İKi hesap diyip banlamasın beni tekrardan da  :g :g PTC kısmından gelir oluyorsa tıklamay çalışırım gün içindede ; bu arada adımda rewardinghakan umarım gözüküyordur blog'un dan geldim sorun çıkmasın diye :g :g

Gözüküyor, tekrar teşekkürler.
PTC kısmından sana da çok az geliyor bana da.
Boşver yani. Görev yapacak site kalmadığında bakarsın.
Bol kazançlar..

yingyang16

Gözün aydın Tolga  :) Hesabının açılmasına sevindim  :)  (p)

GameHunter

Birşey sormak istiyorum ben bu siteden para çekeceğim ama paypal için onay gerekiyor diye telefon numarası istiyor. Telefon numarasını yazınca SMS olarak mı gelecek PIN kodu yoksa canlı görüşme mi ?

arshi

Arama şeklinde oluyor, ses kaydıyla bir kaç haneli pin kodu veriyorlar. Canlı konuşma yok. :)