RewardingWays Ödemeleri

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 20:08:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: abcb - 27 Kasım 2012, 19:45:42
2 gün? Tebrikler Taskmanlar   :g

Görev ve vakit olsa günde 10 dolar bile hayal değil. Ancak vakit ve sabır lazım..

lovablegs

hayırlı olsun bekeli tolga ve hakan ödemeleriniz :)

tolgacan86

Teşekkürler herkese.. :)

Hayırlı olsun hakan tbr ederim senide :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Kasım 2012, 19:57:03
Görev ve vakit olsa günde 10 dolar bile hayal değil. Ancak vakit ve sabır lazım..
Son derece doğru tespit dün az sayıda 300-400kadar usatmın sevdiği ownerla ilgili olan bu şirket şu şirketin sahibimi olan görev vardı toplayabildğimizi topladık :y yeterki görev olsun iddalı konu açanlar gibi bile açabiliriz konu "günde 10$ hayal değil gerçek hiç bitmeyen kazanç" gibi :g :g

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Kasım 2012, 23:27:07
Son derece doğru tespit dün az sayıda 300-400kadar usatmın sevdiği ownerla ilgili olan bu şirket şu şirketin sahibimi olan görev vardı toplayabildğimizi topladık :y yeterki görev olsun iddalı konu açanlar gibi bile açabiliriz konu "günde 10$ hayal değil gerçek hiç bitmeyen kazanç" gibi :g :g

Bide görevlerin püf noktaları var aslında. Eğitimi geçtikten sonra ayrıntılı incelemeden cevaplar verilerek oldukça hız kazanılabiliniyor. Sonuçta her sayfada bizim doğru yaptığımızı kontrol eden soru yok veya 1 tane.
Artık hangisnin o soru olduğunu kestirmek hiç de zor olmuyor. O görevde sadece sitenin linkine ve/veya ismine bakarak (tıklamadan) şirketin ne şirketi olduğuna karar verebiliyorsun. Altındaki soruda da inanın artık hangi şirketler test sorusu çoğunu öğrendiğim için sadece onlara bakıyorum. Özetle insan müthiş hızlanıyor, belli bi zaman sonra.. Hakan benden daha çok görev yaptığı için onun ne kadar kısa zamanda yapabileceğini tahmin edebiliyorum..

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Kasım 2012, 23:32:46
Bide görevlerin püf noktaları var aslında. Eğitimi geçtikten sonra ayrıntılı incelemeden cevaplar verilerek oldukça hız kazanılabiliniyor. Sonuçta her sayfada bizim doğru yaptığımızı kontrol eden soru yok veya 1 tane.
Artık hangisnin o soru olduğunu kestirmek hiç de zor olmuyor. O görevde sadece sitenin linkine ve/veya ismine bakarak (tıklamadan) şirketin ne şirketi olduğuna karar verebiliyorsun. Altındaki soruda da inanın artık hangi şirketler test sorusu çoğunu öğrendiğim için sadece onlara bakıyorum. Özetle insan müthiş hızlanıyor, belli bi zaman sonra.. Hakan benden daha çok görev yaptığı için onun ne kadar kısa zamanda yapabileceğini tahmin edebiliyorum..
Dediğin püf nokta önemli zaten o görevde :) genelde bir algoritması olabiliyor onu kesiterebildin mi değmesin keyfine ondan sonra oranın  %100 olsan bile atabiliyor ozaman yeter diyor çok çalıştın batırcan şirketi:)[neodan 4$ alınca bana öyle dedi :g :g]

mesela bekelinin taktiğiyle yapıyorum bende bu görevi linke tıklamaya gerek yoksa linkin üstüne geldiğimde altta çıkıyor zaten herkesin genel olarak bildiği üniversiteler edu ; devlet ve askeri siteler gov uzantılarını kullanıyor %95, linkin üstüne geldinizmi altta çıkıyor zaten ne olduğu ekstra sayfa falan açmaya gerek yoksa bu uzantılar yoksa şirket deyip geçiyorum bu görevde ben atılana kadar nerden baksanız 1,5-2$ oluyor e sadece neo için bu daha clixplanet var clixsense var sonra rewarding var pointdollarımızda var artık birde dollarsignup tabiki :) birinden atıldıkmı ötekine geçsek 6 siteden 1$ alsanız hiç olmadı 6$ günlük :) görev olsa bekelinin dediği gibi 10$ tembeller kazanır bizim gibi :g ciddi ciddi ilgilenilse vakit olsa 15$ rahat görür gibi geliyor banada :-[

tolgacan86

Görevlerle ilgili püf noktaları tanıtım sayfası açıp oraya yazsak her bir görev için daha güzel olmaz mı? :D Bu arada bende bakmıyorum, hatta hakan linkin üstünede gelmeye gerek yok, kutu içindeki bilgilerde ismide yazıyor ya, UNI yada FAKULTE gibi bişey varsa üniversite, School, HS, College varsa School kısmı, Birde ülke, şehir vs ismi yazıyorsa government oluyor :D Hesapladım 4 saniyede bir sayfayı atlayabiliyorum :D

hakanatik01

bazısı anlaşılmıyor ben garantiye alıyorum  :g :gvakfı var cemiyeti var dernekleri var daha devlete ait :P

bekeli

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 27 Kasım 2012, 23:45:34
Görevlerle ilgili püf noktaları tanıtım sayfası açıp oraya yazsak her bir görev için daha güzel olmaz mı? :D Bu arada bende bakmıyorum, hatta hakan linkin üstünede gelmeye gerek yok, kutu içindeki bilgilerde ismide yazıyor ya, UNI yada FAKULTE gibi bişey varsa üniversite, School, HS, College varsa School kısmı, Birde ülke, şehir vs ismi yazıyorsa government oluyor :D Hesapladım 4 saniyede bir sayfayı atlayabiliyorum :D

Öyle de olabilir. Bu arada Almancam da gelişti görevler sayesinde. Mesela school Almancada schule :D
Bu arada dalga geçiyor diyeceksiniz ama Çince görev çıktığında da yaptığım oldu. Eğitimi geçinceye kadar sallıyorum. Yeterki eğitimi bitirin bi şekilde sonra yüzdeniz zaten tam oluyor göreve başlarken %100. Eğitimi geçince az çok hangisni işaretleyeceğinize karar veriyorsunuz. Atılıncaya kadar biraz bir şeyler birikiyor :D

ElisaMcCline

Ödemen hayırlı olsun Hakan ($)

Maaşallah, taskmanların keyifine diyecek yok bu aralar :D Gözler ($)($) bakıyor :D