RewardingWays Ödemeleri

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 20:08:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

sicher

sicher

arkadaslar ödeme limitine ulastım nereye ceksem daha iyi olur birde PP 2 tane var yard olursanız memnun olurum

tolgacan86

Nereye çeksem derken Paypal Liberty ve moneybrookers var.. Hangisi işine yarıyorsa oraya çekmelisin eğer parayı bankana göndereceksen paypal çekmelisin.. Yok tekrar başka yerde kullanırım dersen liberty çekeceksin..

2 tane paypal çekimi var, birisi İNSTANT yani anında gönderiyor, diğeri Manual yani admin kendi gün içerisinde gönderiyor. İlk ödemeler her zaman manual oluyor admin inceleme yapıp onay veriyor ikinci ödemeden itibaren instant çekebilirsin..

Çekim için paypal adresini felan girince telefon numaranı isteyecek sonra seni bir telesekreter arayacak ve sana 5 haneli PİN kodu söyleyecek, iki kere tekrar edecek tüm rakamları sonra kapanacak tel. sende telesekreterin söylediği PİN numarasını oradaki kutuya yazarak hesabını onaylamış olacaksın. Bu olayda bir kere olacak sadece ilk çekimde tekrar olmaycak..

Burası ödeme kanıtları sayfası, soru ve cevaplar için konu anlatımını kullanalım ;

http://www.gelirkapisi.com/gpt/rewardingways-para-kazanmanin-en-dogru-adresi/120/

ikose

Ödemen hayırlı olsun  Tolga  Can  (p)  ($)

Bu arada yeni kullanıcı adında hayırlı olsun  Tolga Can  (a)

sicher

Alıntı yapılan: Tolga Can - 27 Şubat 2013, 13:14:52
Nereye çeksem derken Paypal Liberty ve moneybrookers var.. Hangisi işine yarıyorsa oraya çekmelisin eğer parayı bankana göndereceksen paypal çekmelisin.. Yok tekrar başka yerde kullanırım dersen liberty çekeceksin..

2 tane paypal çekimi var, birisi İNSTANT yani anında gönderiyor, diğeri Manual yani admin kendi gün içerisinde gönderiyor. İlk ödemeler her zaman manual oluyor admin inceleme yapıp onay veriyor ikinci ödemeden itibaren instant çekebilirsin..

Çekim için paypal adresini felan girince telefon numaranı isteyecek sonra seni bir telesekreter arayacak ve sana 5 haneli PİN kodu söyleyecek, iki kere tekrar edecek tüm rakamları sonra kapanacak tel. sende telesekreterin söylediği PİN numarasını oradaki kutuya yazarak hesabını onaylamış olacaksın. Bu olayda bir kere olacak sadece ilk çekimde tekrar olmaycak..

Burası ödeme kanıtları sayfası, soru ve cevaplar için konu anlatımını kullanalım ;

http://www.gelirkapisi.com/gpt/rewardingways-para-kazanmanin-en-dogru-adresi/120/

tolgacan helal sana ya bole açıklamalar super işte ama hakan beyle hallettik o yard oldu +1 leri vercem size  :y :y :y :y :y

tolgacan86

Alıntı yapılan: ikose - 27 Şubat 2013, 13:17:01
Ödemen hayırlı olsun  Tolga  Can  (p)  ($)

Bu arada yeni kullanıcı adında hayırlı olsun  Tolga Can  (a)

Kullanıcı adı için teşekkürler ama yeni bir ödeme almadım sonuncu ödememimde hayırlamıştın, buraya sicher'in sorusunu cevapladım sadece :g :g

@sicher; bak işte sana canlı örnek, bu yüzden buraya sadece ödeme kanıtlarını koymak için kullanıyoruz, sorular vs sitenin tanıtımının olduğu konuda..

ikose

Alıntı yapılan: Tolga Can - 27 Şubat 2013, 13:18:39
Kullanıcı adı için teşekkürler ama yeni bir ödeme almadım sonuncu ödememimde hayırlamıştın, buraya sicher'in sorusunu cevapladım sadece :g :g

ehem ehem ehem   gözlüklerimi takmamışım   8) eve gelince, ihtiyarlık işte diyelim :))

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Kasım 2012, 17:31:09

Anlayamadığım bir siteydi görev olunca 1-2 birşeyler alabildim:)

+1 veriyim dedim profilinden bilemedim bende herhangi bir kouya gideyim vereyim dedim  ;) ;) :y :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 27 Şubat 2013, 13:22:39
+1 veriyim dedim profilinden bilemedim bende herhangi bir kouya gideyim vereyim dedim  ;) ;) :y :y

respect puanlarını, hakettiğini düşündüğünüz mesaja veriyorsunuz. O sahibini bulur :)