Yandex Toloka Ödemeleri

Başlatan capaxa, 17 Mart 2015, 14:22:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

Alıntı yapılan: Turkuaz - 04 Nisan 2017, 15:09:33
Arkadaşlar an itibariyle toloka hesabımda 7,44$ var.Eskiden para çekmek için tek seçenek skrilldi.En son papara geldi sadece 1 tl kesinti yapıyormuş diye gördüm nette.Yalnız bişey sormak istiyorum payeer hesaba paparadan para aktarabilir miyim?Çünkü kazandığım parayı hyip sitelerine yatırmak istiyorum.Hyip siteleri de doğrudan paparayı kabul etmiyor.Payeeri kabul ediyorlar.Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevnirim.
Öyle bir şey yok benim bildiğim direk banka hesabına atabiliyorsun.En kötü ihtimal birileriyle havale-payeer takası yaparsınız.

Turkuaz

Alıntı yapılan: bandanar - 04 Nisan 2017, 15:19:22
Öyle bir şey yok benim bildiğim direk banka hesabına atabiliyorsun.En kötü ihtimal birileriyle havale-payeer takası yaparsınız.
Hocam havale çok tutar skrill ne kadar kesiyor biliyor musun?

bandanar

Alıntı yapılan: Turkuaz - 04 Nisan 2017, 15:32:38
Hocam havale çok tutar skrill ne kadar kesiyor biliyor musun?
Skrill baya kesiyor onu boşverin hele 7 dolar erir skrillde paparaya çekmekten başka çaren yok.

Onay

Hiçbir kesinti yapılmadan 6 dolarım geldi. (22.16 TL)

($$)

mehmetbars

Alıntı yapılan: Onay - 05 Nisan 2017, 23:18:32
Hiçbir kesinti yapılmadan 6 dolarım geldi. (22.16 TL)

($$)

Papara bu konuda çok iyi. Hiçbir kesinti olmadan güncel kurdan hesaba transfer ediyor .

6arti9

bayadır bakmıyordum tolokaya tşkler sayenizde yeni ödeme yönteminin eklendiğini ögrenmiş oldum :)
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

paragelsinde

teşekkürler. paparayı yemeden hesaba para çekmek lazım sanırım :)

Turkuaz

Alıntı yapılan: mehmetbars - 06 Nisan 2017, 11:07:09
Papara bu konuda çok iyi. Hiçbir kesinti olmadan güncel kurdan hesaba transfer ediyor .
Hocam bişey sorcam.Papara daha önce hiç kullanmadım.Paparadan payeer,okpay,perfect money hesaplarına doğrudan gönderme yapabilir miyiz?

mehmetbars

Alıntı yapılan: Turkuaz - 10 Nisan 2017, 12:36:18
Hocam bişey sorcam.Papara daha önce hiç kullanmadım.Paparadan payeer,okpay,perfect money hesaplarına doğrudan gönderme yapabilir miyiz?

Hayır yapamıyorsunuz. Bu konuda müşteri hizmetleri çok duyarlı. İstek ve önerilerinizi iletirseniz yakında bu tür özellikler gelebilir.

prayer

8.90 TL

ve

11.41 TL tutarında bugün iki ödeme almış bulunmaktayım.

($$)