Hyip Siteleri Soru - Cevap Alanı

Başlatan strenergy, 16 Eylül 2013, 23:10:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vku

hyiphelp.com  ile ilgili bilgisi ve deneyimi olan varmı ?

mehmetbey

@Vku var hocam. Sakın para göndermeyin!

Turkuaz

Arkadaşlar daha önce hiç yatırım yapmadım.Ancak araştırıyorum.Aklımda kalan yanlış hatırlamıyosam hourlyweb diye bir siteydi.Tvden izlemiştim youtube üzerinden çok yüksek karlar veriyordu.Bir baktım video 10 ay önce atılmış site kapanmış.Görüyorum ki bu yatırım siteleri ödeme yapıyorlar ama sonra kapanıyorlar.Ben daha önce de yazdığım gibi yatırım yapmadım ancak yapmayı düşünüyorum.Size(bilginiz olduğunu düşündüğümden dolayı)2 sorum olacak:
1)Payeer hesaba nasıl para yatırabilirim?(Bende tl cinsinden 100$ para var.Ancak bunu payeer hesaba dolar olarak nasıl aktarabilirim.Banka hesabım yok)
2)Ben en az 2-3 haftadır ödeme yapan kısa sürede yüksek kar veren site önermenizi istiyorum sizden.Ancak bilmediğimden yardımınıza ihtiyacım var.1 günde %50 3 günde %300 kar veren siteler görmüştüm.Bu şekilde yüksek kar veren siteler istiyorum.İlk zamanlarda yatırdığım miktarı çıkarabilirsem daha sonra daha yüksek yatırım yapmayı düşünebilirim.(Çünkü site kapanmadan bir an önce parayı çekmek istiyorum)

nesimcik11

Özel mesaj atarsan yardımcı olurum dostum.
Hyip siteleri doğaları gereği büyük risk içerirler.
Yuksek kazanç yüksek risktir hyiplerde.
Reel ve güvenilirliğini kanitlamis bir sirketten 4 ayda paranı amorti edip 8 ay boyunca kazanmak istersen...

Turkuaz

Arkadaşlar ban yardımcı olacak var mı?Benim banka hesabım tl cinsinden 100$ civarı param var bunu payeer e nasıl aktarabilirim?Bende yatırım yapmak istiyorum da.

mehmetbey

Alıntı yapılan: Turkuaz - 09 Mart 2017, 15:05:51
Arkadaşlar ban yardımcı olacak var mı?Benim banka hesabım tl cinsinden 100$ civarı param var bunu payeer e nasıl aktarabilirim?Bende yatırım yapmak istiyorum da.

Para Dönüşümleri konusu var. Oradan payeer hesabına dolar alabirsiniz.  ;)

Oymer007

sadece genel bir tavsiyede bulunmak istiyorum bunlar kendi düşüncelerim baştan belirteyim.hyiplerde günlük % 50 gibi bir kazanç gördüğünüzde uzak durun elinizden geldğince evet bir iki ödeme yapar sonrasında vermezler.elinizden geldiğince daha makul yerlere yatırım yapmaya çalışın tabi daha makul yerlere yatırım yaptığınız zaman bu sistemin de kapanmayacağını kimse söyleyemez ama şansınız artar.uzun dönemli sistemleri de deneyip mağdur olan bir kişi olarak uzun dönem yatırım bana göre çok mantıklı değil neden diye sorarsanız açıklamak istiyorum mesela 1000$ yatırım yaptınız ve site size aylık %20 kar vereceğini söylemiş olsun yani aylık 200$ kar verdiğini düşünelim yani başta yapmış olduğunuz paranızı 5 ay kadar bir sürede geri almış oluyorsunuz.eğer sistemin başında yakalamıssanız sistemi ve gerçekten güven oluşturmussa bile 6-7 aydan sonra sistem sorun çıkarmaya başlıyor ve 7 ay boyunca sistemden kar aldığınzı varsayarsak 400$ kar etmiş oluyorsunuz.bir de şöyle düşünün sistem girdiğiniz zaman 4-5 aydır faaliyette olan bir sistem olsun siz girdikten sonrada 3-4 ay düzenli ödeme yapmaya devam eder ve sonra yeniden aksilikler ortaya çıkmaya başlar ve sistem artık eskisi gibi ödeme yapmamaya başlar ve 800$ para alırsınız sizin yatırdığınız ise 1000$ dır ve zarar ile sistemden çıkmış olursunuz.tekrar altını çizerek söylüyorum bunlar benim düşüncelerim özetle elimden geldiğince günlük %50 gibi sistemlerden uzak dururum ve uzun dönemli yatırımlarada çok bulaşmam bir ay sonra ana paramı da alabileceğim biraz daha makul kar oranları veren sistemlere girmeye çalışırım benim düşüncelerim bu yönde.tabi 1 şöyle düşünen arkadaşlarımızda olur 1 ay sonra kapanıp kapanamaycağı belli değil.bende demek istiyorum ki uzun dönemli yatırımınız bile garantisi yok.uzun dönem örneğin 5 ayda anaparamı alıp riski 5 aya yayacağıma 1 aylık riske girerim daha mantıklı.son olarak bunlar benim düşüncelerim arkadaşlar herkes istediği gibi hareket eder kendim şahsen de söylediklerim gibi hareket ediyorum şimdi tabi bu düşünceler bir uzun dönemli yatırımımın hüsranlarından sonra oluşturduğum düşünceler ve 5-6 ay gibi bir süre zarfında uzun dönemde kazanamadığım parayı 1 ayda kazandım.herkese bol kazançlar arkadaşlar  (spk)

m7mymoney

Alıntı yapılan: cex - 25 Mart 2017, 14:47:40
merhaqba ben hyip sitesi kurmak istiyorum bu piyasadaki hyipçiler topuk yaptığında peşlerine devlet düşmüyor mu ? bende bir hyip sitesi kurmak istiyorum aç kapa yapacağım yada bu siteyi kuran elemanların doin adlarında ad soyadları yazıyor oradan bulunmuyor mu bu kişiler ?
Bu türden bir isteğe bu platform altından birisi yada birilerinin yardımcı olmayacağını düşünüyorum, Direkt olarak insanları kandırmaya yönelik bir sisteme ortak olmak şahsım ve aynı düşünceye sahip olan kişilerin yapacağı  işler değildir.
Sadece genel bir bilgi olarak şuna cevap vereyim.
Domain aldığınız firma üzerinden whois bilgilerinizi gizleye bilirsiniz.

schehkriar

Alıntı yapılan: zaur214 - 25 Nisan 2017, 20:04:09
merhaba arkadaslar biri bana hyip site kurmakta yardimci ola bilirmi ? PM ile iletisim kura bilirsiniz azerbaycandan selamlar

yakışır.
buralarda Azerbaycanın adı zaten az çıkmıştı, bir de sen gel hyip kur, sonra bütün milletine sövsün Türkiye.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zaur214 - 25 Nisan 2017, 20:04:09
merhaba arkadaslar biri bana hyip site kurmakta yardimci ola bilirmi ? PM ile iletisim kura bilirsiniz azerbaycandan selamlar

Foruma hoş geldiniz.
Açık alanda kişisel bilgi paylaşımına izin vermiyoruz. Konuyla ilgilenen olursa, kendisiyle iletişim bilginizi özel mesaj (PM) yolu ile paylaşabilirsiniz.

iyi forumlar.