Hyip Siteleri Soru - Cevap Alanı

Başlatan strenergy, 16 Eylül 2013, 23:10:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

korkmazgokse

allhyipmonitorden baktığımızda sitelerde payout ratio diye bir şey var.Yanlış  anlamadıysam bu ödeme yüzdesi gibi bir şey bundan yola çıkarak %3 %5 gibi oran olan yerlere yatırım yapmamalıyız.
Sizce bu doğru mudur ?

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

atsilak

arkadaşlar allhyipmonitor sitesini nasıl kullanacağımı birisi anlatabilir mi
daha çok yeniyim eğer tane tane, teknik terimlere girmeden yalın bir şekilde anlatırsanız sevinirim
sitede arama yapıyorm aradığım siteyi buluyorum ama ondan sonrası yok o siteye yapılan yorumları falan nasıl okuyabilirim

MBTR

Perfect Money, Neteller, Payeer, Okpay, Skrill, Webmoney tarzında ödeme sistemlerinden hangisini/hangilerini önerirsiniz?
Hangisi iyidir, hangisi HYIP'de yaygındır?

Bir de ödemede seçeneklerinde 'Bitcoin' varsa herhangi bir bitcoin sitesi olabilir mi (coinbase gibi)? Ödeme buraya mı yapılır?
https://bit.ly/Pubiza - 1000 Tıklamaya ₺90-120 Kazan

yasin 83

Alıntı yapılan: MBTR - 16 Haziran 2016, 14:30:13
Perfect Money, Neteller, Payeer, Okpay, Skrill, Webmoney tarzında ödeme sistemlerinden hangisini/hangilerini önerirsiniz?
Hangisi iyidir, hangisi HYIP'de yaygındır?

Bir de ödemede seçeneklerinde 'Bitcoin' varsa herhangi bir bitcoin sitesi olabilir mi (coinbase gibi)? Ödeme buraya mı yapılır?

Ben yaklaşık 2 yıldır bitcoin kullanıyorum. Bitcoin ile yatırım kabul eden kaliteli sistemlere orta düzeli yatırımlar yaparsan güzel kazançlar elde edebilirsin. Cüzdan olarak coinbase  başta olmak üzere istediğin cüzdanı kullanabilirsin. Yani cüzdanlar arasında çok büyük farklar yok.

ayyıldız

arkadaşlar elimde 15+8 BTC yani yaklaşık 23 BTC var sizce xapo-coinbase gibi bu cüzdan isimlerinde mi dursun

yoksa bir online cüzdan indirip kurayım bilgisayarıma ve hepsini içinemi atayım ordan da flashdiske falan mı yükleyeyim

aklımdan böyle birsey geçiyor ama sizin öneriniz nedir?

ayyıldız

arkadaşlar ne yapmamı önerirsiniz ?

sedattr23

Abi bence coinbase gibi cüzdanlarda kalması daha rahat diğer türlü bütün güvenliği sen sağlamak zorunda kalacaksın. Allah korusun bilgisayara ya da usb ye bişey olsa gider diye biliyorum.

ayyıldız

Alıntı yapılan: sedattr23 - 18 Temmuz 2016, 17:35:24
Abi bence coinbase gibi cüzdanlarda kalması daha rahat diğer türlü bütün güvenliği sen sağlamak zorunda kalacaksın. Allah korusun bilgisayara ya da usb ye bişey olsa gider diye biliyorum.

hakılısın bir yandan ama diğer türlüde düşün küçük bir ihtimal ama ya oralarda da saldırı yada güvenlik açığı olurda gümlersek !!!

sedattr23

Alıntı yapılan: ayyıldız - 18 Temmuz 2016, 17:37:32
hakılısın bir yandan ama diğer türlüde düşün küçük bir ihtimal ama ya oralarda da saldırı yada güvenlik açığı olurda gümlersek !!!

İşte heryerdede korkuyor insan.. Her an herşey olabilir