HyperLinkRewards (SCAM)

Başlatan doz4, 23 Mayıs 2015, 16:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doz4

Alıntı yapılan: Dio - 31 Mayıs 2015, 13:52:16
aynen bende :m refi bırak daha kendim kazanamadım :g
Alıntı yapılan: kazanpara - 31 Mayıs 2015, 13:37:08
ben bu işten hiç bişey anlamadım arkadaş :D ref linkimden birini kayıt ettiriyorum ama linklerde görünmüyor :D ne yapmamız gerek çözemedim ben bu siteyi :D
Alıntı yapılan: recep1852 - 31 Mayıs 2015, 10:59:45
Bende bu kadar oldu Hold kısmı onaylanmamış kısım mı ?

Alıntı yapılan: kazanpara - 31 Mayıs 2015, 04:47:18
yani şimdi anlatmak istediğin sitenin bize ödeme için izin verdiği 10 tane link alabiliyoruz. daha fazlada alabiliriz fakat site ödeme için 10 tanesine izin veriyor. anlaşılmayan şu durum var bu referans linkini kim tıklarsa tıklasın 0.06 bize yansıyacak ve her faklı ip deki tıklama geçerli olacak ve sabit olacak.

eğer doğru anladıysam referans linkimizle kayıt yaptırıp 10 tane link ekletirsek bize hem 0.6+0.1 gelecek. tabi 10 link eklersek bu 0.6 geçerli olacak toplamda 10 kişi referansımızla kayıt olmuş olursa 1.6$ almış oluruz. doğrumu peki??? tabi referans kayıtlarımızın sınırı yoktur her 10 referans 10 link eklemişse bize 1 dolar fazladan gelmiş olacak. yanlışım varsa düzeltin hocam videoda güzel anlatmışsınız fakat yazıya gelince ifade edemiyosunuz sanki :D
Alıntı yapılan: famila63 - 31 Mayıs 2015, 03:37:57
http://prntscr.com/7bbmut  resimdeki dogrumu acaba

merhabalar arkadaşlar elimden geldiğince tekrar anlatıyım :D
1.şimdi link elimizde sadece 1 linkimiz var ref linkimiz

2.site bu linki 10 yerde paylaşmanız karşılıgında sadece paylaşmak herhangi baska beklentisi yok !! sadece nette 10 yerde olması karşılıgında 0,6$ veriyor.
3. Ayrıca refimizden uye olup bizim gibi 10 link paylaşan her ref içinde 0.1$ veriyor.
Bu kadar basit :d yani sizin linkinize tıklanmıs tıklanmamıs o sitede gosteriliyor ama bi onemi yok sadece takip amaclı kayıt olan sayısı falan gosteriliyor 10 link eklediniz mi 0.6$ cepte !
reflerinizi de Affiliate bolumunde gorebilirsiniz kaç tane oldugunu refler hakkında bilgiye ulasamıyoruz sanırım kimdir adı nedir gibi yani anlaşılmayan bolum varsa elimden geldiğince tekrar yardımcı olurum

1. @famila63 Resimdeki dogru hocam 1 link eklenmis durumda 10 kez tekrar edin bole

2.@kazanpara  hocam eet eger 10 refiniz olurda 10 ar tane eklerlerse eet 1$ ekstra kazancınız olcak ama sizin 10 linkten 0.6$ kazanmanız icin baskasının tıklamasına gerek yok

recep1852

Benim kısım hala Hold olan kısım artıyor ancak hesaba gelmiyor :) .Bunlar için belirli bir gün saat mi var acaba ? Sizdeki durum benimki gibi mi ?

bekair

Arkadaşlar bir yardım gerekiyor. Videodaki tüm yüntemleri denedim hepsinde hata veriyor. Neden acaba ?? :'(

acayip9000

Arkadaslar ben videolu anlatım yaptım fakat internet problemli atamıyorum. Atınca haber vericem

acayip9000

Youtube yüklemeye baslıyorum. Linkini paylasıcam atınca

bekair

Bende sürekli hata sayfası çıkıyor anlayamadım bi türlü 3 yöntemde de aynı hatayı veriyor. Browserla alakalı olabilir mi ?

acayip9000

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun ?

bekair

Tamam firefoxla halloldu :) Şimdi linkler eklendi napıcaz günlük gelir için ?

acayip9000

Senin birşey yapmana gerek yok.

http://bc.vc/8Jsxt0 - Videolu anlatım linki. Arkadaslar ses hatası icin kusura bakmayın. Mikrofondan dolayı.

acayip9000

Videolu anlatım istenildi fakat bakan yok ?  (zopa) Garip.  *)

Su an HyperLink Rewards da 1.30$ var. 1-2 güne ödeme istiyecegim. 3$ olunca veriyor.