HyperLinkRewards (SCAM)

Başlatan doz4, 23 Mayıs 2015, 16:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doz4

Alıntı yapılan: bekair - 01 Haziran 2015, 10:54:22
Arkadaşlar bir yardım gerekiyor. Videodaki tüm yüntemleri denedim hepsinde hata veriyor. Neden acaba ?? :'(
sorun nedir yardımcı olmaya calısıyım baska arkadaslar tarayı değiştirerek link sorununu gidermişler sizde sorunu acıklarsanız yardımcı olmaya calısırım

kazanpara

Alıntı yapılan: acayip9000 - 02 Haziran 2015, 09:33:19
Videolu anlatım istenildi fakat bakan yok ?  (zopa) Garip.  *)

Su an HyperLink Rewards da 1.30$ var. 1-2 güne ödeme istiyecegim. 3$ olunca veriyor.

video eklenmemiş hocam paylaşırsanız bakan olacaktır ;)

acayip9000

https://www.youtube.com/watch?v=9naUQa_cQ_E - Ses Sorunu İcin Kusura Bakmayın. Mikrofondan dolayı

6arti9

bende refinizden üye oldum
tam anlamamış bulunmakla ilk link tinyurl, bir tanede bitly  den kısalttım bir kac baska servis denedim kabul etmedi

>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

acayip9000

Benim verdiğim taktik problemsiz arkadaslar

Dio

@acayip9000 eline sağlık (spk)
ses bozuk falan hiç önemli değil :y

acayip9000

Alıntı yapılan: Dio - 02 Haziran 2015, 18:54:50
@acayip9000 eline sağlık (spk)
ses bozuk falan hiç önemli değil :y

İşin görüldü ise önemli degil kardesim  (ok)  :)

Dio

Alıntı yapılan: acayip9000 - 02 Haziran 2015, 19:18:42
İşin görüldü ise önemli degil kardesim  (ok)  :)
"mesela dio yapamamış, zorlanmış" demişin  :PP
birkaç sorum var :D
verdiğin blogger yöntemiyle 20-30 kere yayınlayıp tıkladım hepsi eklendi. yarın bu linklere tekrar tıklasam olurmu yoksa hergün yeniden farklı başlıklarla ekleyip onlara mı tıklamalıyım? bide bu linklerin en sağındaki earn 0.0000  bu ne zaman artıcak. ne zaman hesaba yansıyo.
programı indirmek yetermi yoksa kurmalımıyım?

edit: earn kısmı artmaya başladı :y fakat sizinki gibi 0.03 lerde değil. 0.0016 var en büyük ???

doz4

Alıntı yapılan: Dio - 02 Haziran 2015, 21:44:48
verdiğin blogger yöntemiyle 20-30 kere yayınlayıp tıkladım hepsi eklendi. yarın bu linklere tekrar tıklasam olurmu yoksa hergün yeniden farklı başlıklarla ekleyip onlara mı tıklamalıyım? bide bu linklerin en sağındaki earn 0.0000  bu ne zaman artıcak. ne zaman hesaba yansıyo.

edit: earn kısmı artmaya başladı :y fakat sizinki gibi 0.03 lerde değil. 0.0016 var en büyük ???

hocam eger o eklediğiniz linkleri gorecek kimse yoksa ref olcak yani daha fazla eklemenize gerek yok 10 tane yeterli ama eger eklediğiniz yerden birileri gorup uye olcaksa o zaman istediğiniz kadar ekleyebilirsiniz 10 tanesi icin odeme alcaksınızdır.

acayip9000

Alıntı yapılan: Dio - 02 Haziran 2015, 21:44:48

Senin birşey yapmana gerek yok. Kendisi artmaya baslayacaktır. Benim su an 2.33$ var.