Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Extraloob

Dostlar benim için 3,93 $ yatırabilecek var mı? Paypal hesabımda para kalmadı da .Banka havalesi ile ödeme yapabilirim size isterseniz

gsliali30

Alıntı yapılan: silver - 16 Haziran 2015, 11:37:13
Son durum nedir @aliberk ? Site üye oldunuz mu?
siteye üye oldum sitenin üyelik için istediği 25 tıkı dün yapmıştım şimdide tıklıyorum reklamları bitiriyim :)
yatırım için Extraloob arkadaşımızı bekliyoruz yarın server saati 00:01 yani bizim burda 10:00da uprage ve rr alımını yapıcaz inşallah :)

silver

Bende olsa ben @Extraloob un yerine göndereceğim ama bende @ptcsite46 dan aldım.
Alıntı yapılan: aliberk - 16 Haziran 2015, 11:57:17
siteye üye oldum sitenin üyelik için istediği 25 tıkı dün yapmıştım şimdide tıklıyorum reklamları bitiriyim :)
yatırım için Extraloob arkadaşımızı bekliyoruz yarın server saati 00:01 yani bizim burda 10:00da uprage ve rr alımını yapıcaz inşallah :)
Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman :)

gsliali30

bendede yok olsa ben zaten sorun etmem direk hallederdim ama malesef yok :(

Extraloob

Arkadaşlar şu an en para card a başvuruda bulundum yarın imza almaya gelecekler ve sonrasında kartım gelecek ondan sonra işlemi hemen halletmiş olacağım.

gsliali30

Alıntı yapılan: Extraloob - 16 Haziran 2015, 17:27:56
Arkadaşlar şu an en para card a başvuruda bulundum yarın imza almaya gelecekler ve sonrasında kartım gelecek ondan sonra işlemi hemen halletmiş olacağım.
o zaman bizim iş yarın değil ondan sonraki güne kaldı desene :( paypal nakit kart alsaydın migrostan

Extraloob

Alıntı yapılan: aliberk - 16 Haziran 2015, 17:31:23
o zaman bizim iş yarın değil ondan sonraki güne kaldı desene :( paypal nakit kart alsaydın migrostan
Onunla olmuyor para yüklüyorsun ama o para kartın hesabında kalıyor.Karttan paypal hesabına para aktaramıyorsun ama para çekmek istersen paypal hesabından kart hesabına aktarabiliyorsun böyle saçma bir sistem.Ne yazıkki neyse en para cardım gelince hemen yollarım.Herkesten de özür dilerim.

gsliali30

Alıntı yapılan: Extraloob - 16 Haziran 2015, 17:42:25
Onunla olmuyor para yüklüyorsun ama o para kartın hesabında kalıyor.Karttan paypal hesabına para aktaramıyorsun ama para çekmek istersen paypal hesabından kart hesabına aktarabiliyorsun böyle saçma bir sistem.Ne yazıkki neyse en para cardım gelince hemen yollarım.Herkesten de özür dilerim.
dostum sende kartını paypala tanıtırsın onun üzerinden yollarsın ben araştırdım böyle olabiliyor

silver

Bu kadar şeye gerek var mıydı bilmiyorum ama birisi arkadaşımız için borç verseymişti keşke.

halibo

ben yolluyayım eksik kalanı arkadaşın paypal hesabında biriktiğinde yollar bana