Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Niye yolluyon ki mesajları sildim ama gayet net ve açıktı mesajın :P parasını almayanlarınkini belli bir tarih vermiştin foruma bağışlayacağım diye onu yap işte zamanında isteseydik napalım :D neyse (yvr) konudan burda konu ciddi dağıtmayayım en ama en düşünceli anlayışlı v.b. gelirkapisi üyesi smileyi  8)

Extraloob

kilicaslan3873

yav arkadaşım nerdesin 2 haftadır oyalayıp duruyon milleti yatırım yapmaya niyetin yok senin  gönder milletin parasını  ben çıkıyorum gruptan sana gönderdiğim 12 doları acil gönder bana milletin işi gücü var

hakanatik01

Aslında hergün konuya birşey yazmasını önermiştik ama tercih etmiyor hehralde ,bilgisiz kalındıkça ses daha çok çıkacaktır @aliberk enson 30unda birşeyler yazmışsın ki
Alıntı yapılan: aliberk - 30 Haziran 2015, 00:25:41
Sıkıntı yok hocam paypal teyitli direk kredi kartımdan yatırıcam topladığımız para için yarın konuşucam paypalla ama onu beklemiycem yarın yapıcam yatırımı :)
2 günde geçmiş üstünden yaptım/yapamdım şu sorun çıktı v.b. diye bilgilendirme yapmazsan başın daha çok ağrır
durum nedir olumlu/olumsuz bilgilendir milleti ona göre durumlarına baksınlar yatırım yapacak olan bile seni bekliyordu.Hani bilgi olsa beklenir dersin şu tarihe kadar süre verin ama sen sessiz duruyorsun bu olmaz.Haklı oalrak sesler yükselmeye başlaycaktır. :) Daha ne kadar süre istiyorsun onu yaz bari arkadaşlarımız ona göre sabır göstersinler.

volkanaydinli

Olayların gidişatını sorguladığımda, ben arkadaşımızın yatırım yapacağını da, ödeme yapanlara paralarını iade edip mağduriyetlerini gidereceğini de düşünmüyorum. Umarım yanılırım...

karga9

Alıntı yapılan: aliberk - 29 Haziran 2015, 23:51:13
Arkadaşlar bütün aksilikleri atlatıp inşallah yarın grubu başlatıcam  (p)

bayağı zaman geçti, son durum hakkında bilgi verebilir misin

Extraloob

Artık bir haber ver be kardeşim bu adamın yok mu bilgileri forumda? Ne bu böyle ya?

messli

arkadaşlar deneyimli arkadaşlardan grandux grubu kuracak  varsa hem gruba katilmak hede alt üyesi olup destek vermek isterim böylebir düşüncesi olan varsa grubu kursun +1 beni eklesin.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: messli - 03 Temmuz 2015, 12:52:10
arkadaşlar deneyimli arkadaşlardan grandux grubu kuracak  varsa hem gruba katilmak hede alt üyesi olup destek vermek isterim böylebir düşüncesi olan varsa grubu kursun +1 beni eklesin.

Mevcut bir grup var aslında. Bu mesajdan itibaren bir göz atın isterseniz
http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/grandbux-yatitim-grubu/msg284478/#msg284478

Yaz sonunu beklemek ister misiniz bilmiyorum ama, yatırımın büyütülmesi düşüncesi var. belki birkaç kişi daha dahil edilebilir gruba :)
Ama yeni katılımlar kesin değil. Sadece konuşup ne yapalım diyoruz şimdilik :)

messli

benim için fark etmez hocam yeni olabilir yaz sonu diyorsanız olabilir aslında her iki side olabilir fark etmez gruba dahil olmak isterim :)