iconBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 08 Şubat 2012, 12:49:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: Maverickk - 24 Mart 2012, 01:49:48

Hocam site patlamaz dedim ama saatlerdir açılmıyor.Senin de yeni sürümü beklerken bir gün sayfanın açılmadıgınıda gorebılırız sözü galiba gerçek oldu gibi.120 dolar yatırım yaptım siteye ve patladı sanırım.İlk PTC deneyimim kötü bitti gibi duruyor.PTC lerden uzak durmak lazım zaten girdiğim gün getirisini gördüğümde pişman olmuştum.Mybrowser tarzı sitelere yatırım yapmak çok daha mantıklı.Burda sormak istediğim soru Paypal'a dispute açmak için biraz beklemelimiyiz ve açtık diyelim kazanma şansımız adamın hesabındaki paypaldaki paralara bakar dimi?

Dispute açmak için acele etmeyin. Belkide geçici bir durumdur. Sitenin gittiğine kanaat getiriyorsanız hemen açın. PP bakiyesinde ne vaarsa PP bloke eder. İlk kim davrandıysada PP ona verir. PP da para yoksa para alamazsınız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

intylerwetrust6

sitede çalışma var iki gündür, belli aralıklarla girilmiyor, iki gün önce yazmışlardı çalışma olcak diye paniğe gerek yok bence  O:-)

enderege

Alıntı yapılan: intylerwetrust6 - 24 Mart 2012, 01:54:09
sitede çalışma var iki gündür, belli aralıklarla girilmiyor, iki gün önce yazmışlardı çalışma olcak diye paniğe gerek yok bence  O:-)
Bu tip laflara pekde inanmayın derim. Ama herkes kendi bilir.

intylerwetrust6

Alıntı yapılan: enderege - 24 Mart 2012, 01:56:59
Alıntı yapılan: intylerwetrust6 - 24 Mart 2012, 01:54:09
Bu tip laflara pekde inanmayın derim. Ama herkes kendi bilir.
doğru söylüyorsunuzdur hocam sizin tecrübelilerin sözleri benim için herzaman daha gerçekçi ama bu tip durumlarda da siteyede para yatırınca umut fakirin ekmeği oluyor umarım siteye bişi olmaz mağdur olmayız  O:-)

enderege

Alıntı yapılan: intylerwetrust6 - 24 Mart 2012, 02:01:04

umarım siteye bişi olmaz mağdur olmayız

İnşallah bişey olmaz. Ama bence süreç 24 saattir. Bir siteye 24 saat ulaşamıyorsanız...

Maverickk

Açıldı site ama çok dispute yemiştir tahminimce...

moonisblack

bakım yapıldı
yeni sürüm gelecek bu ay sonunda
az sabırlı olmak gerekiyor vurup kaçıcak gibi gözükmüyor şimdilik
dün ameliyat oldum nolur nolmaz diyede vacation modu açtım (moderatörler çalışmadığını söylemişlerdi gerçi)
baktım çalışmamış :)
günlük clicklerimi yapınca reflerden de click almaya başladım
sorunları olsada bence düzelecek

enderege

bilge8408

Geçmiş olsun.. Ben de şu ptc hastalığından kurtulsam güzel olacak.. Hoş; böyle giderse kız arkadaşım bizzat ameliyat edecek beni de yakındır  :)