iconBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 08 Şubat 2012, 12:49:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

moonisblack

teşekkür ederim arkadaşlar
iyiyim şimdilik daha iyi olucam inşallah ;)

intylerwetrust6

site kendini güncellemiş, tasarımı değiştirmiş biraz ve hız sorunu çözülmüş

Maverickk

Bambaşka bir site olmuş.Kendine has bir tasarımı olmuş diğer sitelerle karşılaştırılınca.Bu kadar emek harcıyorlarsa kısa vadede kapanmaz gibi duruyor.Gerçi ben acemiyim PTC aleminde en azından temennim o yönde diyelim:)

captain06

Site güzel olmuşda 0.1'lk reklamlarda kalkmış başlarda 4 tane vardı sonra 2'ye indi şimdide hiç yok  ???

gokovic

Resmen gunluk kazanç 0.020 felan dusmus bitmiş iyice :)

Maverickk

Site tam olarak tamamlanmadı.Admin'in açıklamasına göre daha %45 i tamamlanmış.Iconbux 2.0 ın .Bir kaç gün içinde tam anlamıyla hazır hale gelicekmiş...

gokovic

Alıntı yapılan: Maverickk - 27 Mart 2012, 10:24:29
Site tam olarak tamamlanmadı.Admin'in açıklamasına göre daha %45 i tamamlanmış.Iconbux 2.0 ın .Bir kaç gün içinde tam anlamıyla hazır hale gelicekmiş...

Düzen olraka fena olmamıs ama kazanç suan çok dusuk umarım yukselir.

tolgacan86

Alıntı yapılan: captain06 - 27 Mart 2012, 09:52:26
Site güzel olmuşda 0.1'lk reklamlarda kalkmış başlarda 4 tane vardı sonra 2'ye indi şimdide hiç yok  ???

ilk üye olduğumda günlük 6 tane çıkıyordu :S o zamanlar ciddiye alıp tıklamadım tühh..

enderege

Geleceğin neo su diye tanıtıyorlardı. Gelecek geldi demek ki!... :D

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Maverickk

Ben premium diyemiyim bilmiyorum ama 16 adet 0.01 lik reklam tıkladım.Ha tam anlamıyla oturması için birkaç güne ihtiyaç var.En azından kaçıp gitmeyecek hissiyatı uyandırdı bende aksine 2-3 gün önce telasa kapılmama rağmen.Sitenin admini hakkında o kadar olumsuz durum varkenve site kötülendiği halde 140 bin üyeye ulaşması 2 ay olmadan gerçekten muazzam başarı.Birde legit statüsüne girerse ki hepimizin temennisi o yönde 1 yılda 500 bin üyeyi geçme şansı var gibi duruyor sanırım.Tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir.Benim olayım Justbeenpaid ve Mybrowsercash.PTC benim tarzım değil ama yaptık bir kere yatırım:)