iconBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 08 Şubat 2012, 12:49:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

moonisblack

Alıntı yapılan: enderege - 02 Nisan 2012, 01:31:09
Alıntı yapılan: moonisblack - 02 Nisan 2012, 01:28:19
1229 rr clicks 1.92avg
16 dr clicks 0.64avg
12.45$ günlük gelir

Maşallah... Hayırlı olsun.
teşekkürler
amacım sitenin reklamını yapmak değil açıkçası
arkadaşları bilgilendirme amaçlı günlük istatistiklerimi giriyorum
saygılarımla

enderege

Alıntı yapılan: moonisblack - 02 Nisan 2012, 01:39:44

arkadaşları bilgilendirme amaçlı günlük istatistiklerimi giriyorum

Günlük girecekseniz(arada güncellemenizde kabul)

Buraya konu açın.

iconbux stats diye.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

regortaz

Site gidici gibi duruyor, dikkatli olun. Paypal hesapları dondurulmuş muhtemelen ödeme alınıp gönderilemiyor. Ödeme alan bir kaç kişinin ödemesi de unauthorised diye cashback yapılmış, dispute açmayı düşünüyorum.  ???

FilmsizKalma

Ya geçen hafta dedim , burda işte 0.01 lik reklam sayısı 6 ya 7 ye çıktı diyenlere gidici olduğunun belirtisi diye..
Bir kaç kişiden daha duydum senin anlattığın gibi durumdalar.
Geçmiş olsun...

bilge8408

O botlara o  kadar yüksek ortalama verdiren   hiçbir ptc sitesinin uzun vadede yaşama şansı olamazdı zaten.. Para kazanan arkadaşların hevesini kırmamak için fazla yorum yapmadım bu konuya ama ne yazık ki durum böyle.
Site kapanmayabilir, bir şekilde belki sorunlarını aşıp ödeme yapmaya da devam edebilir ama o kadar.. İlla ki patlayacaktır bir yerden...

regortaz

Yatırımcı / cashout yapmak isteyen arkadaşlar, Paypal şu an açık durumda. Ödeme istedim 10$lık bakalım gönderecek mi admin, burdan paylaşırım gönderirse :)

Maverickk

Alıntı yapılan: regortaz - 16 Nisan 2012, 10:50:02
Yatırımcı / cashout yapmak isteyen arkadaşlar, Paypal şu an açık durumda. Ödeme istedim 10$lık bakalım gönderecek mi admin, burdan paylaşırım gönderirse :)

Paypal için yatırım açık ama ödeme yapamıyor hala.Bu konuyu bana eclimscane hoca açıklamıştı.Yani admin sadece yatırım almayı amaçlıyor şu anda.Haftaya pazartesi diyor bu sefer de ama benin düzeliceğine dair umudum yok...

regortaz

Alıntı yapılan: Maverickk - 16 Nisan 2012, 11:32:06
Alıntı yapılan: regortaz - 16 Nisan 2012, 10:50:02

Paypal için yatırım açık ama ödeme yapamıyor hala.Bu konuyu bana eclimscane hoca açıklamıştı.Yani admin sadece yatırım almayı amaçlıyor şu anda.Haftaya pazartesi diyor bu sefer de ama benin düzeliceğine dair umudum yok...

Az önce yoktu adminin o duyurusu, şimdi yazmış, boşuna sevinmişim  :X   Live support'a yazıp iptal edeyim bari boşuna durmasın. En sonunda biriken parayla reklam verip kaçıcaz gibi duruyor  ???

FilmsizKalma

Verdiği o yüksek avg lerden sonra scam olmaktan başka şansı  varmıydıki sitenin ???
Neyse en azından reklam olarak değerlendirebiliyorsanız oda iyi:) ya temelli kapatsa idi dükkanı  ;)

Maverickk

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Nisan 2012, 11:40:23
Verdiği o yüksek avg lerden sonra scam olmaktan başka şansı  varmıydıki sitenin ???
Neyse en azından reklam olarak değerlendirebiliyorsanız oda iyi:) ya temelli kapatsa idi dükkanı  ;)

135 dolarlık reklam:)