iconBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 08 Şubat 2012, 12:49:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

moonisblack

site kapanmassa mağdur olan arkadaşlar için planlarım var :)

intylerwetrust6

Alıntı yapılan: moonisblack - 19 Nisan 2012, 22:12:07
site kapanmassa mağdur olan arkadaşlar için planlarım var :)

nedir nasıldır  :D

moonisblack

999 refi oldu günlük 20$ civarı para geliyor sanal para bu arada :D ama reklam verebiliyorum bununla avunuyorum şimdilik
inanın ptc sitelerinin hiç birine toplamda bukadar reklam vermemiştim :)
önümüzdeki hafta ödemelere başlıyacağı konusunda söz verdi.
tutarsa avg lerde büyük düşüş yaşanacaktır ozaman size zararınız konusunda yardımcı olamam bende zarardayım malesef paralarımızı hep beraber  kurtarmaya çalışırız.
Şayet sözünü tutmazsa küçük yatırımda bulunmuş arkadaşlara mesela 100 ref almış standart üyelere veya para isteğinde bulunmuş parası ödenmeyen 10-20$ gibi zararları kadar reklam vermek istiyorum planım bu
önümüzdeki hafta sonuna belli olur kapatıp gitmez ise...

regortaz

Pazartesi günü Paypal'ın açılmasından sonra admin'in açıklamasından önce acele edip cashout istemiştim 10$'lık, hafta başından hem live support'a yazıyorum hem de ticket açtım o parayı balance'ıma geri alın diye. Ticket'a cevap yazan olmadı, live support'taki Marina da admin'e en kısa sürede söyleyeceğim diyor ama muhtemelen o Marina admin'in ta kendisi. Pazartesi günü gerçekten gelmezse ödemeler, dispute açmanın vaktidir arkadaşlar :)

moonisblack

Alıntı yapılan: regortaz - 21 Nisan 2012, 14:15:58
Pazartesi günü Paypal'ın açılmasından sonra admin'in açıklamasından önce acele edip cashout istemiştim 10$'lık, hafta başından hem live support'a yazıyorum hem de ticket açtım o parayı balance'ıma geri alın diye. Ticket'a cevap yazan olmadı, live support'taki Marina da admin'e en kısa sürede söyleyeceğim diyor ama muhtemelen o Marina admin'in ta kendisi. Pazartesi günü gerçekten gelmezse ödemeler, dispute açmanın vaktidir arkadaşlar :)
paypal tr den biriyle konuştum dijital ürünlerde yaptığınız hak taleplerinizde işiniz biraz zor dedi...
tabi bu konuda tecrübeli arkadaşlar vardır ben hiç denemedim dispute
umudumuda kestim açıkçası bu iconbux tan

regortaz

Alıntı yapılan: moonisblack - 24 Nisan 2012, 01:12:37
Alıntı yapılan: regortaz - 21 Nisan 2012, 14:15:58
paypal tr den biriyle konuştum dijital ürünlerde yaptığınız hak taleplerinizde işiniz biraz zor dedi...
tabi bu konuda tecrübeli arkadaşlar vardır ben hiç denemedim dispute
umudumuda kestim açıkçası bu iconbux tan

Admin son açıklamasında öncelik sırasına göre her gün 50 kişiye manuel olarak ödeme yapacağını söyledi, bakalım sözünü tutacak mı :) 10$'lık isteğimi iptal etmiştim, şu an 15$ civarında bakiyem var 20$'a ulaşınca cashout isteyeceğim eğer gerçekten ödeme yapıyorsa. Yapmıyorsa 30$a kadar bekleyip tüm bakiyeyle reklam verip bu macerayı tamamlarım diye düşünüyorum. 29$'lık yatırımım olmuştu, iyi ki fazla açılmamışım  O:-)

intylerwetrust6

son zamanlarda ödeme alan oldumu ,ödeme talep etcektim ama paypal kalkmış heralde

moonisblack

site scam oldu bu saatten sonrada düzelmez
başlığın değiştirilmesi ve proifilinde iconbux yapan arkadaşlarında banner larını kaldırmalarını rica ediyorum

yingyang16

@gokovic

konuyu açan olarak iconbux son durum nedir? scam oldu ise  gelecek bilgiye göre scam bölüme taşıyalım  ???

gokovic

Scam bence. Site açık ama ödeme yapmıyor.
Hiç kimse ödeme almadığına göre scam bölümüne taşıyabilirz.