Faydalı veya ilginç paylaşımlar

Başlatan TwofuN, 10 Temmuz 2012, 20:14:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ohoo, sizin niyet bozuk yahu :D
Anlaşıldı, ille de uyuyacaksınız :D Bir de uyumayan toplum istiyoruz diyosunuz :P :P :P

Metilli

Alıntı yapılan: Metilli - 10 Eylül 2012, 20:39:12
uykuya yatmışsam rahat yattığım sürenin 2 katı daha fazla uyanık kalıyorum gece  :g :g

Haha bakın hocam ben demişim ne kadar uyursam daha fazla uyanık oluyorum bana yarıyor yani uyumak  :g :g

hakanatik01

Her ne kadar uyku tatlı oslada acısı sonradan çıkar bence:) uykusuzluk iyidir :g benim dikkat ettiğim tek nokta ne kadar uykum olursa hergün aynı saatte kalkmak ister 1 saat uyumuş olayım ister 8:)
Uykunun süresi değil kalitesi önemlidir.Çok oluyor bende de 8 saat uyuduğumda da aptal gibi kalktığım 4 saat uyuduğumda da o yüzden uyunan ortam ve rahatlık önemli.Yoksa 3 saat uyunmuş 5 saat uyunmuş çok önemli değil.Boşuna "Allah rahatlık versin" denmiyor bence ;)

AnilK

Kitap okuyarak öğle uykusuna dalmak gibisi var mı şu dünyada (k) Millet "siesta" diye isim bile vermiş bu güzelliğe :D

deniz-777

ben de televizyonda bir uzman konuşurken rastlamıştım, herkesin ihtiyaç duyduğu uyku süresi farklıymış ve bu süreyi en fazla bir saat aşağı çekebilirsiniz diyordu. ben de az uyumak isterdim ama 8 saatten az uyursam uykusuz kalıyorum

regortaz

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler :) Papatya çayından başlayarak tüm önerileri denemeyi planlıyorum, az uyumayı denemiştim daha önce ama bende işe yaramıyor malesef, özellikle öğleden sonraları kavrama yeteneğimde önemli bir gerileme oluyor :g Kendimi stresten kurtarabilirsem kesin çözüm olacak ama bu aşamada pek olası değil :) Teşekkürler bir kez daha :)

tolgacan86

Bencede uzman birisinden psikolojik yardım almanızda fayda var. Elisa hocamın belirttiği gibi uykusuzluğun en temel nedeni adını koyamadığımız içsel bunaltılardır. O yüzdende yardım almak gerekir :)

Not: İstersen adresimi verebilirim, ücrette anlaşırız :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 18 Eylül 2012, 22:07:23
Not: İstersen adresimi verebilirim, ücrette anlaşırız :P

PayPal a taksit yapıyor musun :P

Forum promosyonu >:D

tolgacan86

ikose