webtransfer yatırım grubu - 2

Başlatan sevdayagmu, 13 Ağustos 2015, 20:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ricci

Alıntı yapılan: tolga_07 - 30 Aralık 2015, 01:38:49
Beni arkadaşla aynı karede  deildee pm ile bilgi alabilirsin şimdi siz kime para gonderiniz kimin yatırımını istiyorsunuz ilk önce onu bilmek lazım. . Yatırım olarak ana para nedir. Benim yapabileceğim bişey varsa yaparım. .. ben bu foruma yeni geldim. Bu tarz konuların altında ismim olmasından rahatsizim. Bunu gerek pm den gerek telefonlarda bildirebilirsiniz bana

Sen hangi konuda rahatsızsın @tolga_07 , burda senden sadece worldrevshare'den aldığın yatırımı, arkadaşların parasının bir kısmını korumak adına bir süre bekletmeni istiyoruz sadece. Bu konu pm ile çözülecek bir durum değil malesef, burda bir kişinin yatırımı olsaydı eğer pm ile irtibata geçilirdi seninle, fakat ilk sayfadaki yatırımcı kısmına bakarsan neden konuya yazdığımı anlarsın ki ayrıca şu anda konu belirsiz, yatırım toplayan arkadaşın bilgi vermesini bekliyorlar.

gkhan08

Malesef yardımcı olamıycam bu konuda. Ben sevdayagmu dan grup açılmadan önce almıştım. Bu yüzden yılbaşı sebebiyle benden talep etti gönderdim. Benim yapabilceğım bir şey yok.

danger_pc

worldrevshare olan arkadaşı etiketleme yapmayıp beni etiketleme yapmandan. Neyse sende haklısın kim olsa sınırlı olur. Gelişmelerden beni 7/24 arayabilirsiniz. Bi bağımsız yoktur bana yatırım yapan @worldrevshare  dir. Bi bağı yada aynı kişi mi bilmiyorum isim soy isim bilgisi varsa bana bildirin dekontlar lâ karsilastiricam

danger_pc

Söyleyecek biseyiniz yoksa musadenizi istiyorum!

letal

Alıntı yapılan: tolga_07 - 30 Aralık 2015, 01:53:27
worldrevshare olan arkadaşı etiketleme yapmayıp beni etiketleme yapmandan. Neyse sende haklısın kim olsa sınırlı olur. Gelişmelerden beni 7/24 arayabilirsiniz. Bi bağımsız yoktur bana yatırım yapan @worldrevshare  dir. Bi bağı yada aynı kişi mi bilmiyorum isim soy isim bilgisi varsa bana bildirin dekontlar lâ karsilastiricam

[spoiler]

g..... a......

Ödeme yöntemi:
PayPal Bakiyesi
İşlem No

Alıcı
worldrevshare
+90 555..........65
[email protected]
Bilgiler
Alıcı worldrevshare

120,00 USD
Ücret0,00 USD
Toplam120,00 USD
Klasik sitede ayrıntıları görüntüleyin[/spoiler]

aha eldeki bilgiler :) @tolga_07  karsılastır bakalım eslesme var mı

ptcsite46

Bu xxxxxx xxxxxxx eşi oluyor galiba... 2013 yılında da arabaları göle uçmuş

bknz: http://www.memleket.com.tr/tekirdagda-otomobil-gole-dustu-361837h.htm

danger_pc

Alıntı yapılan: letal - 30 Aralık 2015, 01:59:09
[spoiler]

gorkem aslan

Ödeme yöntemi:
PayPal Bakiyesi
İşlem No

Alıcı
worldrevshare
+90 555..........65
[email protected]
Bilgiler
Alıcı worldrevshare

120,00 USD
Ücret0,00 USD
Toplam120,00 USD
Klasik sitede ayrıntıları görüntüleyin[/spoiler]

aha eldeki bilgiler :) @tolga_07  karsılastır bakalım eslesme var mı

İsim soy isim yokmu ?

ricci

Alıntı yapılan: tolga_07 - 30 Aralık 2015, 01:58:14
Söyleyecek biseyiniz yoksa musadenizi istiyorum!

Söyleyecek bir şeyim var , onu etiketleme yapmayışım, zaten iki mesajın birinde etiketli olması. Neyse başta da belirttiğim gibi benim bu yatırım grubuyla alakam yok fakat en azından insanların hakkını korumaya hakkımın olduğunu düşünüyorum, eski bir üye olarak. Konuya dahil olmayacağım bundan sonra zaten, @ElisaMcCline en doğrusunu değerlendirecektir.

ptcsite46

edit: isimler kaldırıldı

danger_pc

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 30 Aralık 2015, 02:01:47
Bu xxxxxx xxxxx eşi oluyor galiba... 2013 yılında da arabaları göle uçmuş

bknz: http://www.memleket.com.tr/tekirdagda-otomobil-gole-dustu-361837h.htm
Bu arkadaş daha açıklayıcı olmus