Protypers (SCAM)

Başlatan PalekEmre, 19 Şubat 2012, 18:06:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PalekEmre

Bu arada arkadaşlar ben burdan ödeme aldım sadece 3 gündü 3.05 $ yaptım ama daha fazla yapabilirdim de şu minimuma ulaşıp vercekmi diye denedim. Ödemeleri her pazartesi yapıyor ve 3$ dan fazla paranızın olması yeterli otomatikmen ödüyorlar yani. Sonra kanıt paylaşabilirim isteyenlere.

howardhedo

Denemek için refin oldum Bol Kazançlar  (a) :g

TwofuN

bende refinden üye oldum ama eğlenceli bir şey para kazanmak için değil ama stres atmak veya parmaklarımı hızlandırmak için kullanıcam :D

oguzhan95

solinari

Ben de buradaki tanıtım sonrasında üye olup denemeye başlamıştım sistemi. Şimdiye kadar 2 haftada 11$ ödeme aldım siteden. Herhangi bir geciktirme yok  ;) Efsanevi paralar kazandıran bir sistem değil tabi ki hatta 15 saniye içinde yazma olayı bazen köle gibi hissettirebiliyor ama az az para geliyor. Ben buradan biriktirdiğim parayı NeoBux'a aktarmayı planlıyorum, o yüzden bunca zahmet...  :D

enderege

Alıntı yapılan: solinari - 29 Mart 2012, 00:02:53
Şimdiye kadar 2 haftada 11$ ödeme aldım siteden.

Hayırlı olsun Solinari.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Hayırlı olsun$ ya haklısınız kazançlı ama normal zamanda bile bir yere gireceğimiz zaman bazen işgenceye dönüşebilen birşey 1000 lercesini düşünemiyorum herhalde sinir krizlerinde dönüşür :g

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Mart 2012, 00:36:25
sinir krizlerinde dönüşür :g

FilmsizKalma, solinari arkadaşımız bayan sanırım. Bayanlar sabırlıdır, azimlidir. Tebrikler tekrar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

solinari

Teşekkür ederim :) bu işte inanmak şart :D misal ben; bir yandan film veya dizi izliyorum, diğer yandan kod giriyorum. Bir bakıyorum yapmışım bin tane :) on parmağınızla yazabiliyorsanız şikayet edecek bir şey yok :D

intylerwetrust6

iki gündür buna sarmıştım.

sistemin herhangi bi günlük capcha girme limiti falan olmaması bide kazanç sisteminin senin elinde olması(link kısalt ,resim yükle gibi sistemlerdeki başkalara tıklarsa kazan olayının aksine) çok hoşuma gitmişti. Böle bi sistem arıyordum zaten kendime :D :D

iki gündür köle gibi tıkladım beş doları geçmiştim. Arada internetim kopup geliyor, kick yiyordum ama beş dakika sora açılıyordu. Fakat sonunda "Your account has been permanently suspended. Reason: kick-outs" oldu. Ve üç saattir düzelmedi heralde süresiz banlandım.  :g :g

Ama olsun hala böle bir sistem bulabilirsem gene başlarım örneğin günlük reklam tıklama limiti olan reklam başı 0,001$ veren ptc siteleri yerine,  reklam başı daha az veren  fakat günlük tıklama limiti olmayan sınırsız , ne kadar cok calışırsan o kadar cok kazanabileceğin bir sistem :D

Kısaca geçte olsa paylaşan arkadaşa teşekkürler (p)