Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Btclife

Alıntı yapılan: Oymer007 - 18 Şubat 2017, 23:41:48
merhaba arkadaşlar koinim otomotik olarak btc adresimi değiştirmiş çoğu kullanan arkadaşın btc adresini de  değiştirmiş diye tahmin ediyorum ve benim değişiklikten haberim olmadığı için çekim talimatını verdim şimdi gelecek olan para hesaba yatarmı varmı başına gelen böyle bir olay gelen arkadaşlar

Bitcoin Wallet/cüzdan adresinin değişmesi anonimlik-gizlilik gereğidir. Bu adresi cüzdan numarası gibi değil, cüzdanın şifresi gibi düşünmek gerekir. Bitcoinlerinizin bulunduğu zincire bu şifre ile giriş yaparsınız. Gelişmiş cüzdanlar eski şifreleri saklı tutmakla birlikte anonimlik/güvenlik gereği her işlemde şifreyi/adresi değiştirirler.

Dolayısıyla HER ödeme aldığınızda bu adres değişecek.

Bu şifrelerin/adreslerin paylaşılması cüzdan güvenliği için sorun teşkil etmesede, anonimlik-gizlilik sorunu oluşturur. Şifre tek başına üçüncü kişilerin cüzdanınıza ulaşmasına izin vermesede bu şifre/adresle yaptığınız işlemlerin takibine izin verir.

Yani sadece cüzdan şifrelerinizi/adreslerinizi bilmeniz, sizin dahi günün birinde cüzdanınıza erişemeyebileceğiniz anlamına geliyor !!
Yedekleyemediğiniz hiçbir cüzdan aslında size ait değildir !!
Paranızı çevrimiçi depolayan bütün servisleri kullanırken dikkatli olmalısınız. Bir çok bitcoin alışverişi ve çevrimiçi cüzdan daha önce çeşitli güvenlik problemleri ile karşılaştı ve bu servisler hala paranızı bankada tutmak gibi olmayıp yeterli güvenlik sağlayamıyorlar.

!!Unutmayın ki paranızı korumak için aldığınız güvenlik önlemleri sizin sorumluluğunuzdadır.!!

İnceleyin
https://bitcoin.org/tr/cuzdaninizi-guvenceye-almak

laeider

Bozkurt88

işleminiz belli bir ücretin altında kalıyorsa ücret kesiliyor. Ama o sınırın üstünde ise herhangi bir kesinti yapılmıyor.

halibo

merhaba arkadaşlar, benim coinbase den gönderdiğim 2 ödeme zaman aşımından iptal oldu, geçen hafta familyclix addfundsa yolladığım 96000 satoşi ulaşmadı, family destekle konuştum gelmedi dediler coin payment 4 gün sonra iade linki yolladı istedim 38000 iade ettiler, dünde yougeprofit adfunda 133000 satoşi yolladım yine hesaba geçmedi, bugün coin pymentten gelen mesaj          Hello,

Your payment of 0.00133211 BTC to ZigmaNetwork has timed out without us receiving the required funds.
The transaction with ID CPBB6YVAXLCA15ONIMWMFUQQV4 has been cancelled.

If you sent funds that didn't confirm in time you should receive an email within 8 hours with a link to claim the refund.

If you don't receive the email after 8 hours or need any help or assistance feel free to contact us at https://www.coinpayments.net/help-support
hata bendemi değilmi anlamadım, daha önce sorunsuz gidiyordu

Bozkurt88

Alıntı yapılan: halibo - 20 Şubat 2017, 09:50:38
merhaba arkadaşlar, benim coinbase den gönderdiğim 2 ödeme zaman aşımından iptal oldu, geçen hafta familyclix addfundsa yolladığım 96000 satoşi ulaşmadı, family destekle konuştum gelmedi dediler coin payment 4 gün sonra iade linki yolladı istedim 38000 iade ettiler, dünde yougeprofit adfunda 133000 satoşi yolladım yine hesaba geçmedi, bugün coin pymentten gelen mesaj          Hello,

Your payment of 0.00133211 BTC to ZigmaNetwork has timed out without us receiving the required funds.
The transaction with ID CPBB6YVAXLCA15ONIMWMFUQQV4 has been cancelled.

If you sent funds that didn't confirm in time you should receive an email within 8 hours with a link to claim the refund.

If you don't receive the email after 8 hours or need any help or assistance feel free to contact us at https://www.coinpayments.net/help-support
hata bendemi değilmi anlamadım, daha önce sorunsuz gidiyordu

Bildirilen linkten ticket açın işlem linkini de yollayın. Arada kalan o tutarı size iade edeceklerini söylemişler. Hemen mail atın tekrar zaman aşımına uğramasın.

halibo

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 20 Şubat 2017, 11:07:44
Bildirilen linkten ticket açın işlem linkini de yollayın. Arada kalan o tutarı size iade edeceklerini söylemişler. Hemen mail atın tekrar zaman aşımına uğramasın.

ticket açtım otomatik cevap gelmiş benim toplam 200.000 satoşi uçtu heral

bir yıldır sorunsuz 50-60 defa yaptığım işlemler 2 seferdir neden olmuyor alıcımı onayda gecikiyor

Bozkurt88

Alıntı yapılan: halibo - 20 Şubat 2017, 12:26:38
ticket açtım otomatik cevap gelmiş benim toplam 200.000 satoşi uçtu heral

bir yıldır sorunsuz 50-60 defa yaptığım işlemler 2 seferdir neden olmuyor alıcımı onayda gecikiyor
Miktar küçükse madenciler 45 gündür onaylamaktan imtina ediyorlar. (Spam saldırısı nedeniyle) 5 gün içinde onaylanmayan işlemler iptal ediliyor. Kişisel cüzdan kullanmıyorsanız BTC'ler geri dönmüyor. Cüzdan şirketleri kullanıyorsanız onların havuz dedikleri yere düşüyor. Ticket açarak işlem adımını tarif ederek havuzdaki ödemeyi cüzdanınıza isteyiniz. Kimse uğraşmazsa para havuzda kaynayıp gidiyor. Bilginize.

nur3333

Sayın Bozkurt 88 merhabalar..bitcoin dışında coinmarket.captaki listede, favori gördüğünüz, ileride bitcoin kadar olmasa da önü açık kıymetlnin altında coinler sizce hangileri..tskler..

Bozkurt88

Alıntı yapılan: nur3333 - 20 Şubat 2017, 15:45:14
Sayın Bozkurt 88 merhabalar..bitcoin dışında coinmarket.captaki listede, favori gördüğünüz, ileride bitcoin kadar olmasa da önü açık kıymetlnin altında coinler sizce hangileri..tskler..

Bugün 1 BTC = 4.000 TL'yi aştı. 20 Şubat - 20 Temmuz aralığında kimi otoritelerce 5.000TL'yi aşacağı yazılıyor. Benim tahminim 4.500TL kesin olacağı. Üzerisi için Türkiye hükümetinin gelecek planları ve yönetim görüşleri ile alakalı. Yine de ekonomik göstergeler referandumdan sonra ekonominin daha kötü bir sürece gireceği yönünde. (bu görüşe bende inanıyorum) Yatırım sitelerinde zaten az olan birikimlerinizi batırmaktansa sürekli olarak BTC almakta fayda olduğu görüşündeyim. Sürekli de her yatırımcı adayına bunu söylüyorum. Lakin dinlenilmiyor o da ayrı mevzu. ( :) )

Bitcoinden başkaca şuan güvenli liman görebileceğimiz para birimi ETH (Ethereum). Her ne kadar ETC sıkıntısından sonra bir dalgalanma yaşansa da hızla toparlandı. En azından 5 yıl içerisinde bir sıkıntı görünmüyor.

ION para birimi bu ay en çok kazandıran para birimi oldu. Yaklaşık %200 kar bıraktı 1 ayda. Destek muazzam durumda 3-5 ay için yatırım tavsiyesi olur.

AEON para birimi de az ama kararlı bir yükselişe sahip aylık %16-18 bandında kâr bırakıyor. 1 yıllık izleme listemdedir.

Son olarak büyük çoğunluğu oyun parası olarak kullanılan DASH ve CLAİM uzun vadeli yatırım tavsiyemdir. Malum oyunun esamesi her daim artarak devam eder. Tüm oyun siteleri yakında sadece bu para birimine geçecekler. (Oyun sitelerinden kastım KUMAR siteleri de buna dahil olmasıdır.)

Daha başka bilgi talebiniz varsa sorabilirsiniz. Kendi düşüncelerim bunlardır. Kesin kâr edici tavsiyedir. Yine bildiğiniz üzere alt coinlerin olma mantığı kullanıcıların daha hızlı işlem süresine ve çeşitliliğe sahip olmak istemesidir. Bu sebeple elektronik çağına doğrudan adım attığımızda kağıt para devri sona ereceğinden tüm para birimleri bugün göründüğü üzere yine kullanılır olacaktır. Var olacak bir sistem için uzun vadeli olarak bakılıyorsa HEP KÂR olarak bakılabilir. Çünkü bugün aldığınız ARSA gelecekte aynı fiyattan satılmayacaktır. Bilginize. @nur3333

nur3333

tskler ilginize..grafiksel olarak diplerde gördüğüm LSK DGB de pozisyon açmıştım ben de..saydığınız coinleri de notuma aldım..son paragrafınız da oldukça önemli benim açımdan..coin kullanımının zamanla artacağı öngürünüze ben de katılıyorum iyi ders çalışarak mutlaka seçici coin pozisyonu olmalı yatırımcılarımızın diye düşünüyorum ben de..sağlıklı mutlu günler dileklerimle..