Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koray4316

bu xapo daki fee meselesi yeni üye olanlara mı geçerli acaba ? benden ne gönderirken ne de alırken hiç kesinti olmadı ? 10.000 satoshi geldiğide oldu 35.000 satoshi gönderdiğimde oldu limitlerin altında işlem yaptım ama hiç kesinti olmadı  ??? ???

serdar5418

Herkese merhaba. Şuan ben bilmediğim için ve bilmeyenler için bir öneride bulunmak istiyorum. Bir sabit konu olsa orrda kısaca madencilik nedir ve nasıl kazanıır ? Daha detaya inersek iştek şu kadar güç ne kadar kazandırır gibi soruların cevabı olsa. Mesela Mh - Gh - Ghs gibi güçlerin ne kadar kazandırdığı hakkında falan. Teşekkür ederim uzatmadan kısaca belirtmek istedim. İnşallah demek istediğimi anlamışsınızdır. Herkese iyi geceler.

lebowskia

benim coinbase hesabımda 35000 sathoshi vardı onu biryere göndercem ama 84000 satoshi kesinti çıkıyor anlamadım nasıl oluyor bu şimdi

tiki93

Alıntı yapılan: skrylibla - 01 Nisan 2017, 02:09:35
Herkese merhaba. Şuan ben bilmediğim için ve bilmeyenler için bir öneride bulunmak istiyorum. Bir sabit konu olsa orrda kısaca madencilik nedir ve nasıl kazanıır ? Daha detaya inersek iştek şu kadar güç ne kadar kazandırır gibi soruların cevabı olsa. Mesela Mh - Gh - Ghs gibi güçlerin ne kadar kazandırdığı hakkında falan. Teşekkür ederim uzatmadan kısaca belirtmek istedim. İnşallah demek istediğimi anlamışsınızdır. Herkese iyi geceler.
size şunu diyebilirim bitcoin piyasasında kesin bir şey yoktur gelelim madenciliğe madencilik havuz ile yapılıyor artık tek başına bulman çok zor bir ihtimal havuzlarda ise çok fazla güç mevcut yani evdeki normal bilgisayarla kazım tamamen zarar olur

https://btc.com/stats/pool?pool_mode=day buradan hangihavuzda ne kadar güç var görebilirsin 1 ph=1000th diye biliyorum hangi havuz hangi blogu buldu o bloktan kac btc kazandı görebilirsin ona göre heaplıyabilirsin bu miktarlar sürekli değişkenlik gösteriyor 1 th bir gün 1tl kazandırır ertesi gün 2 kuruş hiç belli olmaz hevesini kırmış gibi oldum sanırım ama ciddi anlamda bu i ile ilgileniyorsan bu iş için özel bilgisayarlarvar onları alıp kazıma başlıyabilirsin forumlardan okuduğum kadarı ile 7-8 ayda roi oluyor tabi evde kazım yapmanın bazı zorlukları var soğutma problemi gibi teknik sıkıntılar çıkabiliyor bu yüzden cloud denilen bulut sistemleri var pastadan pay almak istiyen normall kullanıcılar için ben öyle yapıyorum bulut sistemlerin sıkıntısı roi süresi biraz daha uzuyor ve scam olma ihtimali her zaman var yasal irket olsa bile

mutsuzsun

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 24 Mart 2017, 22:14:53
fee ayarını yüksek veya dinamik tutmuşsunuz. Bu sebeple fee tutarı çıktıktan sonra kalan bakiye göndermek istediğiniz bakiyeniz ile örtüşmüyor. fee ayarını düşürdüğünüz takdirde sorun olmayacaktır.

yardımların için teşekkürler.

fakat dediklerini yaptım. yine hata alıyorum. neden yapar bunu.
[spoiler]

[/spoiler]

mutsuzsun

Alıntı yapılan: kazims - 28 Mart 2017, 12:48:29
xapo dan vazgeçilmez bence.

yeni bir cüzdan oluştur xapoda isim verin.

orda çıkan cüzdan nosunu kulllanın .

o zaman ismini bildiğiniz için o cüzdanda cüzdan nosu değişse bile eski adrese gelecektir.

o zaman ona geldiğini anlarsınız.

kazims dediklerini yaptım yeni cüzdan açtı. isim verdim. mywlatte toplamı göstermiyor. birde uygulamada o cüzdanı göremiyorum nasıl yapacağım.

kazims

Alıntı yapılan: ptcrcp - 07 Nisan 2017, 11:13:31
kazims dediklerini yaptım yeni cüzdan açtı. isim verdim. mywlatte toplamı göstermiyor. birde uygulamada o cüzdanı göremiyorum nasıl yapacağım.

hem açtığın cüzdanda gelenler görülür

hemde genel olarak ne kadar olduğu görülmesi lazım.

uygulama derken app mi

mobil uygulama ise onu denemedim.

mutsuzsun

Alıntı yapılan: kazims - 07 Nisan 2017, 12:04:41
hem açtığın cüzdanda gelenler görülür

hemde genel olarak ne kadar olduğu görülmesi lazım.

uygulama derken app mi

mobil uygulama ise onu denemedim.

evet mobil uygulama

kazims

Alıntı yapılan: ptcrcp - 07 Nisan 2017, 13:48:54
evet mobil uygulama

dediğim gibi onu denemedim.

ama cüzdanın tamamı görünmesi lazım

desteğe bir yazı yaz sorun hakkında bakalım ne diyecekler.

trader17

Merhaba hesapim da 3 $ doge var bunu saglam bi sirkette vurmak istyrm tavsiye edecegiz var mi lutfen saglam olsun Bu aralar sirketlerim batiyor !