Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Arkadaşlar şu siteyi bilen var mı bitcoin alınıyormuş banka kartı kredi kartıyla https://indacoin.com

Futurenet

Alıntı yapılan: ibt1903 - 18 Nisan 2017, 20:22:30
200 liralık bitcoin almak istiyorum. Araştırdım bir sürü farklı site gördüm ancak kafam karıştı. Kredi kartı ile almayı düşünüyordum kredi kartı ile kolay alım yapılabilen siteler var ancak kredi kartı ile alımlarda nakit avans şeklinde çekim yapıldığını faizinin yüksek olduğunu okudum.Pek doğru gibi gelmesede tedirgin oldum.
Sizce şu an nerden bitcoin alabilirim?
Aranızda gönderebilecek birisi var mı,Karşılıklı güven nasıl sağlanabilir?
Kredi kartı ile alımda herhangi bir sıkıntı çıkar mı hangi siteden alabilirim?
Banka hesabından havale ya da eft ile mi almalıyım nereden nasıl alabilirim?
Cevaplarınızı bekliyorum
bir an önce alım yapmak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim :)
Siteleri bilmem ama @Mucahid bu konuda güveneceğiniz biri bir çok kez bitcoin aldım ama siz site olarak soruyorsanız Türkiye de sanırım koinim diye bir yer var arkadaş yardımcı olur

gaddar

Koinim in dışında kısa sürede üyelik onaylatabileceğim Türk btc firması yazabilir misiniz ?

Exael

nouma26

Alıntı yapılan: Futurenet - 24 Nisan 2017, 16:40:45
Arkadaşlar şu siteyi bilen var mı bitcoin alınıyormuş banka kartı kredi kartıyla https://indacoin.com

Evet alınıyor ama hiç tavsiye etmem.Çok pahalıya geliyor.Komisyonlar alıyor ve normal piyasa fiyatından sizin zararınıza bitcoin fiyatları var.

gaddar

1 BTC nin o verdiğiniz adreste 6200 TL civarlarında olduğunu belirtmek isterim :)

Futurenet

Çok teşekkür ederim arkadaşlar yok almadım internet üzerinden dolaşıyorken gördüm merak edip burda paylaşmak istedim böylece hem ben hemde bilmeyen arkadaşlar öğrenmiş olduk

ibt1903

Herkese iyi günler
Poloda pink alımı yapmıştım alım şu şekilde
Tane fiyatı: 523 satoshi
Alınmak istenen toplam miktar : 0.02410839 btc
Toplam alınan pinkcoin : 4600,93110923

Yani aslında benim alım emri verdikten sonra harcadığım btc kadar 4609,93110923 adet pink coin almam gerekiyordu. Alım emri verdikten sonra almak istediğim miktar ile aldığım miktar arasındaki fark olan 8.70369 adet pink coin alımı emir olarak girildi ancak alımı yapılmadı.
Şimdi elimdekileride sattım. Ancak aradaki miktar yok ortada. Neden böyle oldu o miktara ne oldu? Evet ufak bir miktar ancak öğrenmek açısından soruyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

buzz

@ibt1903 alış-satışlarda fee ücreti kesiyor poloniex
%0.15-%0.25 gibi cüzi miktarlar
"trade history" kısmından ne/ne kadar kesilmiş görebilirsin
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.