Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bluelabelowl

@smbllr424 ePaydan doge çekimi 10 günde geldi. Request süresi sürekli sıfırlanıp başa aldı. Btc denemedim.  (spk)

smbllr424

Alıntı yapılan: bluelabelowl - 20 Mayıs 2017, 21:23:53
@smbllr424 ePaydan doge çekimi 10 günde geldi. Request süresi sürekli sıfırlanıp başa aldı. Btc denemedim.  (spk)
aynen dedigin gibi süre sıfırlanıp başa dönüyor ama 1 ay oldu hala yollamadı

atsilak

Alıntı yapılan: buzz - 20 Mayıs 2017, 19:49:03
aynen
faucethub tan 0.001 den aşağı ödeme almayın
@atsilak   ben 2-3 gündür çekiyorum faucethub tan hiç sorunsuz onaylanıyor
@buzz senin çekimler 0.001 üzerimiydi

buzz

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

ata07

Dün bitcoin ile yatırımlar yaptım 24 saatte %20 değer kazandı bitcoin hiç yapmasak hesapta tutsak yatırım yapmış kadar olurmuşuz :D Bu tırmanış ne kadar sürecek elde bitcoin tutmak ne kadar mantıklı bilemiyorum ???

ibt1903

Koinimden poloniex e btc yollamıştım akşam üzeri saatler geçti hâla gelmedi ne yapabilirim bilgisi olan yardımcı olabilecek olan var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

socrates0025

Changelly.com adredinden bitcoini rippleye çevirirken destination tag diye bir kod istiyor arkadaşlar bitcoini ethereuma çevirirken öyle bir şey istemiyor bu ne kodudur veya nerden bulabilirim. Ayrıca nereden daha güvenilir bir şekilde bitcoin karşılığında ripple alabilirim?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bluelabelowl

tiki93

Alıntı yapılan: socrates0025 - 23 Mayıs 2017, 14:39:19
Changelly.com adredinden bitcoini rippleye çevirirken destination tag diye bir kod istiyor arkadaşlar bitcoini ethereuma çevirirken öyle bir şey istemiyor bu ne kodudur veya nerden bulabilirim. Ayrıca nereden daha güvenilir bir şekilde bitcoin karşılığında ripple alabilirim?

o kod gibi şey ripple sistemi için gerekli sanırım bir kaç sitede denk geldim ona kullanmadığım için tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum

socrates0025

Alıntı yapılan: tiki93 - 23 Mayıs 2017, 16:18:04
o kod gibi şey ripple sistemi için gerekli sanırım bir kaç sitede denk geldim ona kullanmadığım için tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum
Kodu anlamadım Poloniex ten aldım mecburen daha pratikmiş poloniex. Almayı düşünürseniz ordan alın bence.