Adfiver (SCAM)

Başlatan strenergy, 23 Eylül 2015, 16:51:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptcsite46

Arkadaşlar payzadan türkiyedeki bankaya para isterken kesinti ne kadar oluyor? @blqn sen bilirsin?

ata07

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 10 Aralık 2015, 20:22:04
Arkadaşlar payzadan türkiyedeki bankaya para isterken kesinti ne kadar oluyor? @blqn sen bilirsin?

Payza ile hiç uğraşma kardeşim ödemeni bitcoin al çok daha basit ve masrafsız ;)

ptcsite46

bitcoin nasıl alacam, alıp nasıl paraya dönüştürcem hiç anlamıyorum ki

ata07

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 10 Aralık 2015, 20:32:19
bitcoin nasıl alacam, alıp nasıl paraya dönüştürcem hiç anlamıyorum ki

BTCTurk yada https://blockchain.info/ dan bir üyelik al yardımcı olurum elimden geldiği kadar payza da çok kesinti oluyor gelirken çekerken falan ama hali hazırda payza alıcısı varsa ona direk satabilirsinde.

ptcsite46

BTC turke girmeye çalışıyorum ama sms cebe gelmiyor:)

ata07

Arkadaşlar bu arada admin yeni bir açıklama yaptı başlık ''Şimdi kutlama zamanı'' eski facebook hesaplarına ulaştılar ve eskisi gibi onu kullanmaya devam ediyorlar 2. ayını kutluyor ve alexada çok kısa bir sürede inanılmaz aşama kat ettiğini söylüyor paypal ile arası oldukça iyi gibi tüm gerekli dökümanları göndermişler herşeyi halletmişler sadece 48 / 72 saat içinde paypalın kontrol edip onaylaması kalmış ondan sonra zaten paypal ödemeleri tekrar aktif olacak. Bu süreçte sitelerin %99'a yakın bir kısmının cesaret edemeyip yapmadığı şeyi yapmış ve paypal yatırımcılarına tüm ödeme işlemcilerinden ödeme yapıyor ;) Şimdilik her şey eskiye döndü yoluna oturdu hayırlısı bakalım (ok)

Olay yeri .....................2

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: blqn - 10 Aralık 2015, 19:56:00
Yarım saate onay verir admin gülüm :D

yarım saat bile sürmemiş :D 2 adet hak talebi maili 19:51 de gelmiş, vaka kapatmalar 19:54 ve 19:55 :D
adam hızlı hakkaten :y

ptcsite46

bilalyuzugullu

3 dakkada disput mu kaybedilir abicim ya :D admin ben disputu açar açmaz iade işlemi başlatıyor, yani kazanmamı sağlıyor ve para geri yola çıkıyor ;)

ptcsite46

Hadi ya hemen parayı iade mi ediyor yani? Oha neden böle birşey yapıyorkine