Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

can değil con :P faceoff hariç sevemedim bu adamı :)

abcb

Sen "Kod adı Kılıçbalığı" nı izledinmi Hakan
Faceoffu sevdiysen bunu da seversin  :g Hatta belki John'u bile seversin, sevmesen de no problem  :D

arshi

Müzikali vardı bi tane yaa sevilmez mi o adam :P
Du bulucam şimdi :g

<a href="http://www.imdb.com/title/tt0077631/">Buldum</a> :y :g

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mart 2013, 04:48:08
Yuh nankör, pulp fiction'da mı sevmedin (sns) :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mart 2013, 04:48:08

Ben de biraz itici buluyorum ama, evet abcb nin de dediği gibi.. Kötü adam rollerinde daha başarılı.
General's daughter ve sword fish de de oldukça başarılıydı bence :)

Alıntı yapılan: abcb - 16 Mart 2013, 04:52:47
Sen "Kod adı Kılıçbalığı" nı izledinmi Hakan
Faceoffu sevdiysen bunu da seversin  :g Hatta belki John'u bile seversin, sevmesen de no problem  :D

:y

hakanatik01

Matrixten sorna bu tarz filmleri izlemeyenleri dövüyorlardı ,halle berry için izlemiştim :P john'u sevmeme sebebim filmleri değil güzel filmlerde oynuyor ama çok ifadesiz geliyor bana :)  yoksa 'ucuz roman'da da oynamıştı iyi film olarak ama adam olmuyor bana kanım almıyor :) Böyle birkaç direkt önyargılı olduğum isimler var filmlerini izliyorum ama onlar olmasada filmlerin birşey kaybedeceğini düşünmüyorum senaryo iyi oluyor şanslarına bir diğer örnek Ben Affleck hiç sevmem onuda ama "Argo" hoş filmdi :)

müzikalde Grease dir herhalde meşhur :) kapalı gişe tiyatroları yapılan :P

arshi

Geçen hangi filmi milliyetçi diye yeriyordun hatırlayamadım da, Argo çok tarafsızdı (!) gerçekten :n :D

abcb

Eğer Argo korktuğum gibiyse görünme gözüme Hakan  :D
Hemde film İran'da geçiyor, ben bu filmi izlemeyim, hasta olurum sinirimden, Taken2'de bile iki gün kendime gelemedim  :D

Ben Affleck konusunda hem fikiriz ama  :y Yapmacık adam  (d) :D

hakanatik01

Amerikan filmlerinden ne bekliyorsun ki beya :) onların tüm filmlerinde gizlide olsa bir taraf tutma herzaman var komedi filmleri dahil :) onlar için filmde iki unsur var amerikalılar ve diğerleri "Argo"da oscar adayı nasıl oldu veeyahut Kathryn ablamız hurt locker yetmedi gitti Zero Dark Thirty çekti seneyede pakistandan bir film çeker :)

Bir diğer oalylarıda herhalde  dünyaya uzaylılar gelir sağolsun hep amerikalılar kurtarır bizi :P onların bayrağının altında tüm dünya toplanır buda taraf tutmadır :P neden diğer ülkeler değilde ille amerika olmak zorunda ? cevap basit adamlar çekiyor filmi :P

Argo filmide gerçek olaylardan yazılmış bir film ve eski zamanda geçiyor günümüzle alakası yok :P

arshi

Heykelciğini bile beyaz saraydan verdiler filmin yav daha ne olsun :D O bi'şey değil Jennifer düştüğüyle kaldı :(

Gerçekler ??? Eveeet :g

hakanatik01

bu adam çok güzel yorumlarmış seni kaale almıyom :P
"Klasik bir Amerikan propagandası yapan bir film değil, yer yer sürekli olarak amerikanın ne kadar çıkarcı bir devlet olduğunu vurguluyor"  (str) (str) (str) (str) (str)   bu arkdaşa filmi anlayarak izlemiş :P

Jennifrer nereye düştü benim haberim yok tutun kaldırın günahtır :)