Golden-tea - Çay Yetiştir Para Kazan - 10000 Coins Hediye

Başlatan kazanpara, 16 Ekim 2015, 11:42:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Alıntı yapılan: INSOMNIA - 27 Aralık 2017, 20:36:20
ben rizede çay yetiştiriyorum arkadaşlar reel :D
:) bu tarz bir site olustursaniz destekleriz

Futurenet

uykusuz

Bu enerji olayı ne kadar daha devam edecek bilgisi olan var mı?

Futurenet

Futurenet

Alıntı yapılan: uykusuz - 28 Aralık 2017, 03:52:53
Bu enerji olayı ne kadar daha devam edecek bilgisi olan var mı?
30 dokar mi rublemi yatir gibi bir ifade cikiyo cekim isteyince o mu enerji

uykusuz

Alıntı yapılan: Futurenet - 28 Aralık 2017, 18:23:49
30 dokar mi rublemi yatir gibi bir ifade cikiyo cekim isteyince o mu enerji

@Futurenet Soruma soruyla karşılık verdiğin için teşekkür ederim  :)) Evet enerji o kısım. Yatırdığın kadar çekebiliyorsun kısır döngü yani.

Futurenet

Alıntı yapılan: uykusuz - 28 Aralık 2017, 18:31:09
@Futurenet Soruma soruyla karşılık verdiğin için teşekkür ederim  :)) Evet enerji o kısım. Yatırdığın kadar çekebiliyorsun kısır döngü yani.
:D rezil olduk :DD ben onu para yatırma şartı diye düşündüm hatta çekim yapamadım bu yüzden

uykusuz

Alıntı yapılan: Futurenet - 29 Aralık 2017, 01:51:53
:D rezil olduk :DD ben onu para yatırma şartı diye düşündüm hatta çekim yapamadım bu yüzden

1 birim enerji = 1 ruble. 100 ruble çekebilmemiz için 100 birim enerji lazım. Bu enerjiyi yatırım yaptığımızda veya referansların yatırım yaptığında alıyoruz. Yılbaşı için özel kampanyaları var şu an. %120'ye varan ekstra enerji veriyorlar.

Futurenet

Alıntı yapılan: uykusuz - 29 Aralık 2017, 02:06:53
1 birim enerji = 1 ruble. 100 ruble çekebilmemiz için 100 birim enerji lazım. Bu enerjiyi yatırım yaptığımızda veya referansların yatırım yaptığında alıyoruz. Yılbaşı için özel kampanyaları var şu an. %120'ye varan ekstra enerji veriyorlar.
aa çeviri hata veriyordu o kısım demek ki dediğiniz gibi ben de desteğe mail attım çekemiyorum diye :D teşekkür ederim