RevShareNow - (SCAM)

Başlatan celomania, 10 Kasım 2015, 22:59:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

bende  senin gibi  düşünüyorum  hocam   ama  artı olarak   bu forumdaki  tecrübeli arkadaşlardan  bi site bekliyorum :D

celomania

Alıntı yapılan: cocoextrar - 13 Kasım 2015, 15:29:06
bende  senin gibi  düşünüyorum  hocam   ama  artı olarak   bu forumdaki  tecrübeli arkadaşlardan  bi site bekliyorum :D

Peki bakalım. O zaman şöyle diyeyim sana. Kimsenin umutlarına ve parasına etki etmek istemem 3-5 komisyon alıcam diye ama bu siteyi değerli bir modumuzun önerisiyle tanıttım. Onların tavsiyesi bizimkilerden bir adım öndedir. Tabiki kimse çok güvenli diye yanlış yatırımlar yapmasın. Ama umutluyum açıkçası siteden ;)

shurimo

celomania

Alıntı yapılan: shurimo - 13 Kasım 2015, 23:11:41
işlem tamam   :D

:y Sağolun hocam. Allah utandırmasın. Özellikle site açıldıktan sonra açıklayacağım küçük bir süprize hak kazandınız :)

celomania

@shurimo Hocam mesaj kutunuz dolu diyor. Mesajınıza cevap yazamıyorum. Bilginize...

meilyu

celomania

Alıntı yapılan: meilyu - 14 Kasım 2015, 10:47:10
Payza açıkmı

Daha eklenmedi hocam. Ekleyeceklerini söyledi tickette. Sanırım onay sürecindeler.

meilyu

Takipde olup bilgilendirirseniz sevinirim.

celomania

Alıntı yapılan: meilyu - 14 Kasım 2015, 11:18:15
Takipde olup bilgilendirirseniz sevinirim.

Şimdi bir ticket daha attım. İlk tickette açılışa kadar eklenecek demişlerdi ama onay sürecine takılmış olabilirler. Takipteyim :y

celomania

Evet arkadaşlar site bu gece 00:00'da start veriyor...  :y

Şu an itibariyle 3800 üyeye ulaşılmış durumda ve daha açılmadan 25.000$ yatırım almış durumda. (ok)

Bunların ötesinde refimden üye olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. E tabi buda bana extra bir sorumluluk yüklüyor. Her ne kadar kimse tanıttığı siteden sorumlu olmasada, benim konuma teveccüh gösteren arkadaşlardan kendimi sorumlu hissediyorum her şeyden önce.

Az önce ödeme işlemcilerini kontrol maksatlı depozit yaptım. İnstant olarak balansa eklendi ve her hangi bir sorun yaşanmadı. İşlemci paypal. Bunun ss'ini ekliyorum.
Tabiki herkes paypal kullanmıyor. Ama en stabil çalışan yol hangisi ise onu tavsiye ederim.
Şahsen mümkünse bitcoin kullanmaktan uzak durun zira bitcoinde sitenin dışında blokchainden kaynaklanan aksaklıklar olabiliyor sık sık. Admine yansımayan ödemeler siteyede yansımıyor haliyle.

Şimdilik aklıma gelen ve gerek gördüğüm bilgilendirmeler bunlar. Akşama kadar yine konumun takipçisi olucam ve sorularınızı yanıtlamaya çalışıcam. Depozitlerde devam edecek. Şimdilik test amaçlı yaptığım depozit ss'ini koyuyorum.  :y

Herkese bol kazançlar...  ($$) ($$) ($$)