RevShareNow - (SCAM)

Başlatan celomania, 10 Kasım 2015, 22:59:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

Dimi :) Benim kafa neden %3'e gittiyse. Ama bunu birde 10 dolarda görmek lazım. Genelde kesintileri %+0... olarak yapıyorlar ya. Bununla ilgilincem. Bu arada adminden mesaj geldi. Hem face sayfasında hemde sitenin başına yapıştırmış. İnsaflı çıktı admin :)

Hello guys... As i've said in my post we will be transparent. Problem still exists. Due to the limited things I can do with script because it is encrypted by the developer.
For now we are putting all earnings on hold and stop purchases while we are resolving the issues. I advice not to make any deposits aswell
We understand your worries. Because its your hard earned money involved. If you wish to refund, give us an email to [email protected] regarding the full transaction. ie email address amount. Regards,

Diyor ki kısaca;
Server sağlayıcımızla papaz olucaz. Şu an yatırım yapmayın. Hatta yapanlar supporta ticket atsın geri iade edelim. Şeffaf olucaz felan diyor. Sevdim bu hareketini  :y

hikayeci

peki hocam neyse ilk kez bir hyip e girecektim o da sansasyonel bir açılışa maruz kaldı beklemeye devam . korkarım ciddi ciddi dürten bir useclix olayı var buna hazırladığı mmiktarı ona gömebilirim.

celomania

Hocam bu sorun daha önce diğer sitelerde yaşadığımız benzer sorunlar. Yani bunu yaşayacağımızı bildiğim için kaç tane uyarı yazısı yazdım acele etmeme konusunda. Ben birazda pipirikli bir adamım. :) Hiç birimizin parası havaya atılacak kadar değersiz değil. Para bizde site sahipleri kendisi bilir. Zaten yatırım için P.tesi beklenmesi konusunda uyarımız var. Relaxız yani  ;)

shurimo

Alıntı yapılan: celomania - 15 Kasım 2015, 12:21:18
Dimi :) Benim kafa neden %3'e gittiyse. Ama bunu birde 10 dolarda görmek lazım. Genelde kesintileri %+0... olarak yapıyorlar ya. Bununla ilgilincem. Bu arada adminden mesaj geldi. Hem face sayfasında hemde sitenin başına yapıştırmış. İnsaflı çıktı admin :)

Hello guys... As i've said in my post we will be transparent. Problem still exists. Due to the limited things I can do with script because it is encrypted by the developer.
For now we are putting all earnings on hold and stop purchases while we are resolving the issues. I advice not to make any deposits aswell
We understand your worries. Because its your hard earned money involved. If you wish to refund, give us an email to [email protected] regarding the full transaction. ie email address amount. Regards,

Diyor ki kısaca;
Server sağlayıcımızla papaz olucaz. Şu an yatırım yapmayın. Hatta yapanlar supporta ticket atsın geri iade edelim. Şeffaf olucaz felan diyor. Sevdim bu hareketini  :y
siteye girilmiyorki ticket atalım adeta izdiham yaşanıyor  :DD

celomania

Senin yatırımın komisyonuda bana yansımadı zaten :) Sıkıntı olmaz yarına hallederler zaten. İlk şaşkınlığı bi atlatsınlar :)

shurimo

Alıntı yapılan: celomania - 15 Kasım 2015, 13:58:59
Senin yatırımın komisyonuda bana yansımadı zaten :) Sıkıntı olmaz yarına hallederler zaten. İlk şaşkınlığı bi atlatsınlar :)

umarım olmaz trafficboot un kıyısından dönüp yatırım yaptım  :)

celomania

Kendileri bilir, para kazanmak istiyorlarsa zaten mecbur düzeltecekler. :)

celomania

(dik) Site hakkında günlük bilgi; (dik)

Site açıldıktan sonra trafik yoğunluğundan can çekişir vaziyete gelmişti. Adminde paket alımlarını ve depozitleri kapatmıştı. Buradan bir  +1 verdik admine.

Sonrasında siteyi bakıma aldı ve site şu an bakımda fakat admin dün itibariyle talep eden herkesin parasını ödemeye devam ediyor. Buna dair yüzlerce kanıt var face grubunda. Aramızda yada forumu ziyaret edenler arasında yatırım yapan ve siteyi beklemek istemeden parasını geri almak isteyen arkadaşlar varsa face grubunda  gerekli yönlendirmeler yapılmaktadır.

Site bakımdan sonra kaldığı yerden tekrar devam edecek. Bu işin altından kalkabilirse güven konusunda çok ciddi bir adım atmış olacak. Konuyu takip eden ve ilgilenen arkadaşların bilgisine...

shurimo

admin gerçekten güvenilir birine benziyor paramın iadesini istedim 2 saat içerinde gönderdi umarım site biran önce düzelir bizde  yatırım yaparız

celomania

Alıntı yapılan: shurimo - 18 Kasım 2015, 18:19:53
admin gerçekten güvenilir birine benziyor paramın iadesini istedim 2 saat içerinde gönderdi umarım site biran önce düzelir bizde  yatırım yaparız

Evet hocam adminde sıkıntı görünmüyor. Hemen herkesin parasını iade ediyor.  :) Ben daha istemedim. Açılmasını bekliyoruz bakalım. Siteyi tekrar açtığında bu topladığı güvenle çok daha iyi bir sonuç alacağı kesin. Beklemedeyim ve takip ediyorum. Site ile ilgili bir durum olduğunda paylaşıcam :y