Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Neyseki tema desteğimizde güzel hocam :P

FilmsizKalma

Benim telde chrome yüklü değil. Norm tarayici herşeye kafi :) FF yüklü ama kullanmıyorum .

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Mayıs 2014, 00:06:58
Dediğiniz sürüm sonrasi flash player çözüm için..indirip gönül rahatligi ile kurabilirsiniz.
[spoiler]http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.69/install_flash_player_ics.apk[/spoiler]

o zaman ben bunu indirip bi deniyim, tıklama yaparsa ne ala, eğer yapmazsa hakacu mun olayına bakarız :) sağolasın flashsızkalma :D

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Mayıs 2014, 00:34:15
Firefox var diyoruz ya :P tümleşik geliyor onu kullanın :P :D

bu dediğinden bişiy annamadım ???   (eht) ım nede olsa :D filmsizkalma nın tavsiyesi olmazsa yapışırım yakana :P

hakanatik01

:D erken yatcam bugün :D olur olur onu zaten herhalükarda kurun derim flashsız ne telefon ne bilgisayar olmamalı :P :)

bilalyuzugullu

sen yat canım :D bende hemen demedim zaten, hiç acelem yok :y bahçeye gidince lazım olacak :)

FilmsizKalma

Playden firefox yüklersen diyor onunla zaten tiklayabilirsin. Benim verdiğim linkteki boyut çok ufak. Tikla insin inene bi kere tikla kurar zaten. 

tolgacan86

birde hakana ek olarak telefonu ben internetten almayı tercih etmem açıkçası, internet üzerinden taksit imkanın yok ama mağazalardan 9 taksite kadar çıkabiliyorsun ;) medai martket bimeks vs hepsi yapıyor ;)

aydyar13

Bankalar taksit icin vadeyi bindiriyorlarmis diye duynustun birde bu konuda bilgin8z varmi

tolgacan86

benim söylediğim mağazalarda taksitleri peşin fiyatına yapabiliyorsun. Sana hediye çeki satıyorlar taksitli olarak sende telefonu hediye çeki ile alıyorsun ;)

FilmsizKalma

Hediye çekini kaldırdılar diye biliyorum da yenide bir sorun bakın..
Vatan ve teknosaya girdim w gün önce ikisinde bankada kredi hesabı açtırtıyordu.. Yani reklam gördüm o şekilde.